ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Υπάρχει αλλοίωση στην Basket League αν γίνει το Άρης – Ηρακλής εκτός Παλέ!

Γίνεται το ΠΑΟΚ – Αϊντχόφεν στη Θεσσαλονίκη αύριο με την ολλανδική ομάδα να μετρά 11 κρούσματα κορωνοϊού. Και την ίδια στιγμή θέλουν να… ξεσπιτώσουν τον Άρη σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Τυχαίο;

Για όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο με την ενδεχόμενη αναβολή ή αλλαγή έδρας του ντέρμπι με την ΑΕΚ έχουν καταγραφεί από το PRESSARIS στη διάρκεια της χθεσινής μέρας και σήμερα.

Στο μπάσκετ, και ενώ έχει δοθεί άδεια στον Άρη να προπονείται στο Αλεξάνδρειο γιατί συνεχίζεται η Basket League συζητούν το ενδεχόμενο να γίνει το παιχνίδι με τον Ηρακλή – μια άλλη ομάδα της Θεσσαλονίκης, για να μη ξεχνιόμαστε – στη Λάρισα, γιατί υπάρχει lockdown στην πόλη.

Δηλαδή δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, στις οποίες δεν υπάρχει κανένα κρούσμα κορωνοϊού, θα πρέπει να ξοδέψουν χρήματα επιπλέον για να μεταβούν στη Λάρισα να παίξουν έναν αγώνα, σε ένα γήπεδο στο οποίο δεν θα έχουν κάνει ούτε μία προπόνηση. Συνιστά αυτό αλλοίωση πρωταθλήματος ή όχι κύριοι στον ΕΣΑΚΕ;

Ο Άρης θα ζητήσει να παίξει τον αγώνα του με τον Ηρακλή μόνο στο Παλέ, πουθενά αλλού, διότι πολύ απλά αυτό είναι το δίκαιο. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

To Top