ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Υπάρχει ασυμβίβαστο για Καρυπίδη»

Ο νομικός εκπρόσωπος του Νίκου Αρβανιτίδη, Νίκος Κυρκούδης, μίλησε για τη γενική συνέλευση της Δευτέρας, την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του Άρη, τους όρους που έθεσε ο Ερασιτέχνης, αλλά και το ενδιαφέρον του Καρυπίδη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Μετρόπολις:

Για το ενδιαφέρουν του Καρυπίδη για τα κοινά του Άρη:

«Είναι αιφνιδιασμός με δεδομένο ότι η ομάδα της Βέροιας αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ, φέτος ξεκίνησε με μεγάλες φιλοδοξίες στο πρωτάθλημα, έχουν γίνει μεταγραφές, φιλοδοξίες για καλύτερη πορεία, να δούμε αν είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον του. Τίποτα δεν μπορεί να μας εκπλήσσει.

Μακάρι να είναι αληθινό και να έρθουν τη Δευτέρα και να απαντήσουν στις αγωνιώδεις ερωτήσεις από τον κόσμο του Άρη. Το κυριότερο ερώτημα είναι πως ένας άνθρωπος που πρόσφατα απέκτησε μια ανώνυμη εταιρία αυτής της εμβέλειας και με αυτόν τον αριθμό μετοχών πώς θα μπορέσει να συνδυάσει τα δύο πράγματα.

Δύο καρπούζια σε μια μασχάλη δε χωράνε λέει ο λαός. Έχουμε και το παράδειγμα της Κέρκυρας. Να είμαστε επιφυλακτικοί γενικότερα. Αυτές οι διαβεβαιώσεις που δίνονται στη ρύμη του λόγου δεν τις λαμβάνω υπόψιν μου. Και στις γραπτές διαβεβαιώσεις ο Άρης την πάτησε τόσο άσχημα και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί φέτος στη Football League.

Υπάρχουν ασυμβίβαστα και από την πλευρά της διοίκησης του Ερασιτέχνη από σωματείο σε σχέση με τη μετοχή ή μετοχών άλλης ΠΑΕ. Τα έγγραφα θα έπρεπε να έχουν μεγαλύτερη ασφάλεια. Αυτά θα τα πούμε τη Δευτέρα στη συνέλευση».

 Για τις σχέσεις που έχουν Αρβανιτίδης και Καρυπίδης:

«Οι σχέσεις τους είναι επαγγελματικές εκτός από την ομάδα είχαν μία σχέση με τα σούπερ μάρκετ που δεν έχει λήξει».

Για τους όρους του ερασιτέχνη:

 «Την προηγούμενη φορά  παραδόθηκε αμαχητί. Για το θέμα της εφορίας. Ήταν μονομερής και απαθέστατη η στάση του ερασιτέχνη. Υπάρχει ένα μνημόνιο, δε νομίζω ότι είναι ένα κείμενο υπέρ του Άρη. Νομίζω ότι ο κ. Κάλας δεν έχει πληρώσει από αυτά που αναφέρθηκαν στις γενικές συνελεύσεις που ήμουν εγώ παρών.

Ζητείται ένας όρος από το διοικητικό συμβούλιο, να καταβληθούν κάποια χρήματα στον Ερασιτέχνη κι αυτό δεν υπήρχε την προηγούμενη φορά. Δε νομίζω ότι το διοικητικό συμβούλιο αυτή την ώρα να βάζει τέτοιους όρους χωρίς να το συζητήσουμε. Οι άνθρωποι που έρχονται σε μια τέτοια ιστορία δεν πιστεύω ότι στερούνται ένα ποσό της τάξης των 150.000 ευρώ. Είναι θέμα ανάγνωσης του καθενός».

Για το τι γίνεται με τον Ερασιτέχνη:

«Υπήρχε μονομερής απασχόληση του συλλόγου με τα ανοιχτά ζητήματα για την κατηγορία που θα αγωνίζεται η ομάδα τη νέα σεζόν. Νομίζω ότι ήταν πολυτέλεια μια μάχη υπέρ πάντων να συζητάμε για την επόμενη μέρα. Δυστυχώς η επόμενη ήρθε».

 Για την κατηγορία ότι η πλευρά του δεν βοήθησε στη μάχη του Διαιτητικού:

«Νομίζω ότι είναι αβάσιμη η κατηγορία. Μας αδικεί. Δεν είχαμε θεσμική υπόσταση. Τα χέρια μας ήταν δεμένα. Δεν μπορούσαμε να συνεισφέρουμε τόσα πολλά. Στην προσπάθεια των συναδέλφων που έδωσαν και τη ψυχή τους. Δεν μπορούσα να δεσμευτώ αυτά που ζητάει η γενική συνέλευση.

Δεν ήταν μάχη δικηγόρων αλλά όλης της ομάδας. Το διοικητικό συμβούλιο που έχει την ευθύνη έπρεπε να καλέσεις τους πάντες. Όταν δεν καλούνται όλοι δεν μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα οι δικηγόροι».

 Για τις προτάσεις της πλευράς Αρβανιτίδη:

«Πολύ σύντομα θα βρεθούμε για τη στρατηγική μας. Μπορεί να μας πιστωθεί ότι έχουμε το νου μας. Ξέρουμε πώς είναι η κατάσταση. Αν μας ανατεθεί, θα είμαστε έτοιμοι για όλα».

To Top