“Υπάρχει δρόμος ακόμη για τον Άρη, θα παίξει σημαντικό ρόλο το σημερινό αποτέλεσμα”

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης αναφέρθηκε στις πιθανότητες του Άρη να παραμείνει στην κατηγορία, υποστηρίζοντας πως υπάρχουν ελπίδες αλλά επισήμανε πως οι κίτρινοι θα πρέπει να αρχίσουν να κάνουν νίκες και όχι να κοιτάνε τι κάνουν οι άλλες ομάδες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον “Αρένα”:

Για την εικόνα του φετινού Άρη: “Τον Άρη τον περίμενα να πάει πολύ καλύτερα. Περίμενα το πάθημα πέρυσι να γίνει και μάθημα. Πάνε σε μια πεπατημένη λογική που δεν θεωρώ πως είναι σωστή και έχει προοπτική. Υπάρχει ακόμα δρόμος για τον Άρη και μπορεί να κάνει τρεις- τέσσερις νίκες περισσότερες από τους άλλους. Βέβαια, ο Άρης κοιτάει τι κάνουν οι άλλοι και όχι πως θα δημιουργήσει μια δυναμική για να πάρει βαθμούς. Ο Άρης κάθε βδομάδα λέει πως έχει ελπίδες. Σίγουρα έχει αλλά υπάρχει η δυναμική για να τις πολλαπλασιάσεις; Εγώ λέω όχι αλλά υπάρχει χρόνος να την δημιουργήσει. Πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα. Πρέπει βέβαια να δούμε την σημερινή αφετηρία των ομάδων. Παλαιότερα δεν συγκρινόταν ο Παναιτωλικός με τον Άρη όμως σήμερα ο Παναιτωλικός είναι δυνατότερος. Ο Άρης παλεύει για την παραμονή που είναι τραγικό. Παντού μπορεί να κερδίσει, το θέμα είναι αν μπορεί και αν έχει την γνώση και την δυναμικότητα. Το θέμα είναι και πως διεκδικείς τους βαθμούς. Εμείς στην Βέροια δεν τους κλέβαμε αλλά πολεμούσαμε και τους αντίπαλους στα ίσια. Ο Άρης προσπαθεί να κλέψει βαθμούς. Αυτό του δίνει πρόσκαιρα οφέλη αλλά συνολικά δεν τον βοηθάει. Δεν μπορείς να διεκδικήσεις παραμονή αν δεν φέρεις νίκες. Η ισοπαλίες δεν το καλύπτουν. Ο Άρης θέλει τρεισήμισι επιπλέον νίκες. Δεν υπάρχουν εννιά ισοπαλίες. Για να νικήσεις πρέπει να διεκδικείς στα ίσια το αποτέλεσμα και όχι να το κλέβεις”.

Για τον κόσμο του Άρη: “Τα τελευταία χρόνια αυτό που έχει μείνει από τον Άρη είναι ο κόσμος. Με βεβαιότητα μπορείς να πω, πως ο κόσμος πάντα θα βοηθάει ακόμα και στις συνθήκες που έχουν τσαλακώσει την ομάδα. Από παλιά πάλευε όλες τις ομάδες. Η αξιοπρέπεια του φιλάθλου του Άρη έχει τσαλακωθεί όμως αυτός είναι ακόμα εκεί”.

To Top