ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπάρχει και… αγώνας στο χορτάρι! Αφοσιωμένος ο Άρης στην κατάκτηση της νίκης στην πρεμιέρα

Εκτός από τον αγώνα που δίνει σύσσωμη η οικογένεια του Άρη για την αποκατάσταση της αδικίας με την αφαίρεση των έξι βαθμών, υπάρχει αγώνας και στο… χορτάρι!

Οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν και σήμερα την προετοιμασία τους για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος που τους βρίσκει απέναντι στον ΟΦΗ, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τη Δευτέρα στις 19.30.

Ο Άκης Μάντζιος και οι παίκτες του, αν και ενημερώνονται για τα δρώμενα σχετικά με την σκανδαλώδη απόφαση της ΕΠΟ, παραμένουν αφοσιωμένοι στο έργο τους και στη δουλειά τους εντός αγωνιστικού χώρου. Στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της νίκης κόντρα στον ΟΦΗ στο ξεκίνημα της Super League, σε έναν μαραθώνιο παιχνιδιών και για τη φετινή σεζόν.

Συνολικά 36 ματς θα παίξει ο Άρης και φέτος, εφόσον βρεθεί ξανά εντός της πρώτης εξάδας και της ζώνης των πλέι οφ, με 26 αγωνιστικές να συγκροτούν την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ υπάρχουν και οι επιπλέον 10 αγώνες των πλέι οφ.

Όσον αφορά το ματς της πρεμιέρας, ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να μην έχει στη διάθεσή του τον Ματέο Γκαρσία, ο οποίος μέχρι και χθες ακολουθούσε θεραπείες από το ξεκίνημα της εβδομάδας (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς), ενώ ο Δημήτρης Μάνος προπονήθηκε χθες για πρώτη φορά στην εβδομάδα σε κανονικούς ρυθμούς και ο Μοχανάντ Άλι έκανε χθες μόλις την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

To Top