Υπάρχει και ο… αγώνας με τον Παναθηναϊκό – Ποιες είναι οι σκέψεις του Σούλη

Το ρεπορτάζ του Άρη την τελευταία βδομάδα, για μια ακόμη βδομάδα, θύμιζε περισσότερο… δικαστικό, παρά αθλητικό. Τα όσα εξωαγωνιστικά έγιναν σε επίπεδο δικαστικής διαμάχης για το ποιος θα είναι πρόεδρος στην ΠΑΕ, “σκέπασαν” την αγωνιστική επικαιρότητα.

Αυτή τη στιγμή, ο Άρης μπαίνει στο τελευταίο 48ωρο πριν από παιχνίδι της Λεωφόρου, κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Σούλη Παπαδόπουλο, έχοντας τη διαβεβαίωση της διοίκησης ότι συνεχίζει κανονικά, να ετοιμάζει τα τελικά πλάνα του.

Οι κίτρινοι δεν θα έχουν τους Μπακασέτα, Μπουγαΐδη (είναι τιμωρημένοι με τέσσερις αγωνιστικές και η έφεση πήρε αναβολή για την ερχόμενη Τετάρτη), αλλά και τον Αγκάνθο.

Εκτός από τον Καμινιώτη, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε χθες ο Πουλίδο και είναι κι αυτός αμφίβολος για το παιχνίδι της Λεωφόρου.

Σήμερα επιστρέφουν οι διεθνείς Διούδης, Μπακασέτας, Μπουγαΐδης στη διάθεση του Παπαδόπουλου, μόνο με τον πρώτο να έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Με αυτά τα δεδομένα, οι σκέψεις του 47χρονου τεχνικού είναι αρκετά πλάνα. Σε ότι αφορά την άμυνα δοκίμασε τον Νταμαρλή στα στόπερ, με Κύργια δεξί μπακ, αλλά το πιο πιθανό είναι να κατεβάσει ένα σχήμα με Γιαννίτση, Κύργια στα στόπερ και Βανγκέλι, Βλάχο (δεξί μπακ)..

Σε ότι αφορά τις άλλες γραμμές, αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Κουσίδη, ενώ στον άξονα φανέλα βασικού διεκδικούν Σουνάς και Ηρακλής.

To Top