ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Υπάρχουν Έλληνες στις ΗΠΑ για να επενδύσουν, δεν ξέρω τίποτα για την περιοδεία του Άρη στις ΗΠΑ”

Ο Βαγγέλης Σαλιάρας, αδερφός του ιδιοκτήτη του συλλόγου Eau Claire ARIS FC, που εδρεύει στο Ουϊσκόνσιν (Γκρεγκ), και εκπρόσωπος της ακαδημίας στη Θεσσαλονίκη, μίλησε σχετικά με την κιτρινόμαυρη αποστολή στις ΗΠΑ, για επαφές με ομογενή επιχειρηματία.

“Μαθαίνω ότι ο Αρης θα κάνει περιοδεία στην Αμερική. Οποιος θελήσει, μπορεί να έρθει σε επαφή με μένα και να βοηθήσω στο πλαίσιο που μπορώ. Οσον αφορά τον Θόδωρο Καρυπίδη, δεν έχω την παραμικρή σχέση μαζί του. Δε γνωρίζω τις σκέψεις του και δεν εκφέρω άποψη” είπε χαρακτηριστικά στο Metrosport, ενώ αναφέρθηκε και στους Ελληνες και αρειανούς επιχειρηματίες, οι οποίοι –ίσως- να εκδήλωναν ενδιαφέρον για το τμήμα.

«Σαφώς και υπάρχουν Έλληνες στην ευρύτερη περιοχή του Ουϊσκόνσιν, οι οποίοι θα μπορούσαν να επενδύσουν, εάν είχαν την ανάλογη προσέγγιση, αλλά έως τώρα δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Εάν βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος και η κατάλληλη χρονική στιγμή, τότε όλα μπορούν να γίνουν» είπε.

Τέλος  ο Σαλιάρας μίλησε για την επίσκεψη της ομάδας, πριν μερικούς μήνες στη Θεσσαλονίκη και στο Κλεάνθης Βικελίδης, τονίζοντας: «Ποτέ, κανείς από την οικογένεια του Αρη δεν προσπάθησε να με προσεγγίσει. Ασχολούμαι, ενεργά, με τον σύλλογο, εδώ και οχτώ χρόνια και τα τελευταία δύο ήρθα πιο κοντά, ωστόσο μάλλον ο αδερφός μου κι εγώ δεν υπάρχουμε για τον Αρη. Όποτε επιχείρησα να μιλήσω με εκπροσώπους της εταιρείας, με παρέπεμπαν στον Ερασιτέχνη ή την Κοινωνία Μελών. Πριν λίγους μήνες ήρθαμε στο Χαριλάου με τον Eau Claire ARIS FC, αλλά ουδείς ασχολήθηκε μαζί μας. Καλύψαμε μόνοι τα έξοδα και δεν μας κέρασαν ούτε πορτοκαλάδα”.

To Top