ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Υπάρχουν επαφές με τη ΔΕΘ, εξετάζονται κι άλλες εγκαταστάσεις για την “μετακόμιση” των ακαδημιών

Ο Άρης προσπαθεί να οργανωθεί από τώρα για την επόμενη χρονιά σε όλα τα επίπεδα. Χθες το PRESSARIS ανέφερε σε δημοσίευμά του την επιθυμία της διοίκησης για την δημιουργία γηπέδου μπάσκετ εντός της ΔΕΘ για τις ακαδημίες. Το θέμα είναι υπαρκτό, υπάρχουν επαφές και παράλληλα αναζητούνται και άλλοι πιθανοί χώροι.

Σκοπός της διοίκησης είναι να λειτουργήσουν τα τμήματα των ακαδημιών όσο το δυνατόν πιο οργανωμένα και άρτια γίνεται για τους μικρούς αθλητές. Στόχος της εύρεσης μιας νέας αθλητικής εγκατάστασης ή δημιουργίας τέτοιας είναι να αποσυμφορηθεί το Αλεξάνδρειο και να χρησιμοποιηθεί το νέο γήπεδο για τις ανάγκες των ακαδημιών, τα μέλη των οποίων συνεχώς αυξάνονται.

Υπάρχουν επαφές ανάμεσα σε Άρη και ΔΕΘ, σε πρώιμο στάδιο, όμως είναι δύσκολο να προκύψει κάτι άμεσα, ειδικά αν δεν γίνει εμπεριστατωμένη μελέτη. Πάντως οι κίτρινοι εξετάζουν και άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις, ως επί το πλείστον στην περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης και είναι σχεδόν βέβαιο ότι από την επόμενη χρονιά τα τμήματα των ακαδημιών θα στεγάζονται σε άλλο χώρο και όχι στο Αλεξάνδρειο.

To Top