ΜΠΑΣΚΕΤ

Υπάρχουν σκέψεις για αλλαγές στο ρόστερ, προς το παρόν καμία απόφαση

Η νίκη επί του Ηρακλή δεν άλλαξε ούτε στο κατ’ ελάχιστο τον προβληματισμό που υπάρχει για συγκεκριμένους παίκτες στο στρατόπεδο του Άρη και είναι απολύτως λογικό να γίνονται σκέψεις για αλλαγή ή αλλαγές, ειδικά τώρα που δεν υπάρχει αγωνιστική δράση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προβληματισμός είναι μεγαλύτερος για την κατάσταση του Τζαμάλ Σούλερ, ο οποίος πραγματικά είναι αγνώριστος με τον παίκτη που αγωνιζόταν πέρσι στον Ηρακλή και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Στον Άρη με την απόδοσή του δεν έχει καν… ρόλο.

Το γεγονός ότι ήρθε στην Ελλάδα εντελώς εκτός φόρμας, απροπόνητος και αγύμναστος, τον έφεραν πολύ πίσω, σε βαθμό που ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να προσαρμοστεί στον ρυθμό της ομάδας και του πρωταθλήματος.

Αν συνδυαστεί η εικόνα που έχει παρουσιάσει με το συμβόλαιο που έχει υπογράψει, τότε είναι απολύτως λογικό να γίνονται σκέψεις στον Άρη για την αντικατάστασή του, ειδικά από τη στιγμή που ο Μάριο Λιτλ δείχνει πως έχει ήδη προσαρμοστεί πολύ καλύτερα.

Το τι θα συμβεί τελικά δεν μπορεί να το ξέρει κανείς ακόμα, όμως οι σκέψεις των ανθρώπων του Άρη υπάρχουν. Αν μετουσιωθούν σε πράξεις, θα φανεί προσεχώς…

Σε μικρότερο βαθμό υπάρχει προβληματισμός για τον Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς, γιατί παρατηρείται ότι κάνει προσπάθεια για να βρεθεί σε καλή κατάσταση, αν και προς το παρόν κι αυτός απέχει πολύ δρόμο από το να θεωρηθεί “κανονικός” παίκτης μπάσκετ.

Οι όποιες αποφάσεις παρθούν προφανώς και θα έχουν να κάνουν και με τις διαθέσιμες επιλογές στην αγορά, διότι ο Άρης παραμένει σε καθεστώς απαγορευτικού μεταγραφών…

To Top