ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υπέβαλαν δήλωση συμμετοχής του Ηρακλή στην Γ’ Εθνική

Είχε γίνει γνωστή χθες η σκέψη να δηλωθεί ο Ηρακλής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η παρουσία της ομάδας έστω σε ένα πρωτάθλημα για να μην χαθεί η χρονιά. 

Η σκέψη αυτή έγινε πράξη σήμερα από τα μέλη του Ιδρυτικού Σωματείου με τη σύμφωνη γνώμη και τη συνεργασία του Γυμναστικού Συλλόγου.

Μέχρι το μεσημέρι οι υπεύθυνοι είχαν καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, δικαιολογητικά και παράβολα, και έτσι εξασφάλισαν ότι η ομάδα θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Βέβαια, πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι στόχος των υπευθύνων του Ηρακλή είναι να συμμετάσχει η ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας μετά από συνεργασίας με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Αν δεν υπάρξει θετική εξέλιξη στο θέμα αυτό και επιλεγεί να «κατέβει» η ομάδα στη Γ΄ Εθνική, ο Ηρακλής θα πρέπει να δημιουργήσει ρόστερ μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, αποκτώντας απεριόριστο αριθμό Ελλήνων παικτών και πέντε ξένους (ανεξαρτήτως ηλικίας).

Από αυτούς θα μπορούν να δηλώνονται μόνον οι τέσσερις στο φύλλο αγώνα κάθε φορά, ενώ θα πρέπει να προέρχονται από ομάδες ερασιτεχνικών κατηγοριών.

To Top