Υπέγραψαν Σουνάς και Αντωνιάδης τα επαγγελματικά τους συμβόλαια!

Μετά τους Γιώρη, Καραγιάννη και Καράδαη, άλλοι δύο παίκτες της Κ20 υπέγραψαν σήμερα επαγγελματικά συμβόλαια. Ο Δημήτρης Σουνάς και ο Παντελής Αντωνιάδης θα παίξουν επαγγελματικό ποδόσφαιρο στον Άρη, υπογράφοντας πριν από λίγη ώρα τα συμβόλαιά τους!

Η ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι οι Δημήτρης Σουνάς και Παντελής Αντωνιάδης υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές, βασικά στελέχη τόσο της Κ-20 όσο και της Κ-17, που τον περασμένο Μάιο στο φάιναλ φορ της Τρίπολης κατέκτησε το πρωτάθλημα της Superleague και πρόσφατα κλήθηκαν στην Εθνική Νέων, βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψαν τα νέα τους επαγγελματικά συμβόλαια με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ”.

Ποιος είναι ο Αντωνιάδης

Ο Παντελής Αντωνιάδης γεννήθηκε στις 23/3/1994, αγωνίζεται ως ανασταλτικός μέσος. Στο φάιναλ φορ της Τρίπολης φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της πρωταθλήτριας ομάδας Κ-17 του ΑΡΗ. Προέρχεται από τις Ακαδημίες του Συλλόγου.

Ποιος είναι ο Σουνάς

Ο Δημήτρης Σουνάς γεννήθηκε στις 12/8/1994 και κατάγεται από την Πορταριά Χαλκιδικής. Μπορεί να καλύψει με επιτυχία πολλές θέσεις στη μεσαία γραμμή. Αποκτήθηκε πριν από τρία χρόνια από την Ακαδημία ποδοσφαίρου «Μπέμπηδες» και εντάχτηκε στην ομάδα Κ-17 του ΑΡΗ.

 

To Top