ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Υπέγραψε για τρία χρόνια ο Ίλιτς! “Mε τον κόσμο του Άρη για τη Σούπερ λίγκα” (photo)

Παίκτης του Άρη θα είναι για επόμενα τρία χρόνια ο Μπράνα Ίλιτς, ο οποίος αναφέρθηκε στη μεγάλη δυναμική του κόσμου της ομάδας.

Ο 31χρονος Σέρβος επιθετικός ήταν… πιστός στο ραντεβού του, φτάνοντας στο νέο του ποδοσφαιρικό “σπίτι”, στο Κλεάνθης Βικελίδης, λίγο πριν από τις 19:00, προκειμένου να ενεργοποιήσει την προφορική συμφωνία με τους ανθρώπους του Άρη.

Διαβάστε στο Foxbet.gr όλα τα νέα και τα κορυφαία προγνωστικά για τους επαναληπτικούς αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ίλιτς αφού υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων με τους κιτρινόμαυρους, υπογράμμισε ότι: “Eίμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που ήρθα σε αυτή τη μεγάλη ιστορική ομάδα. Με έπεισε το πρότζεκτ του κ. Καρυπίδη και δεν δυσκολεύτηκα στη συνέχεια να πω το ναι, από τη στιγμή που μιλάμε για τον Άρη. Όλοι γνωρίζουμε τη δυναμική του συλλόγου και τον κόσμο του, τον οποίο γνώρισα ως αντίπαλο.

Δεν βλέπω την ώρα, να μπω στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον κόσμο του Άρη στο πλευρό μας και τελικό στόχο την επιστροφή στη Σούπερ λίγκα ως πρωταγωνιστές. Έχουμε καλή ομάδα και καλό προπονητή και με σωστή δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι μια σημαντική χρονιά και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να επιστρέψει η ομάδα. Η άνοδος αποτελεί για εμένα ένα μεγάλο κίνητρο”.

Ο Ίλιτς αύριο Τετάρτη θα μεταβεί στο Καρπενήσι προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.

To Top