ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Στέλιος Χαβαλές! (photo)

Με ανακοίνωση της, η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε για την υπογραφή τριετούς επαγγελματικού συμβολαίου της ομάδας με τον Γιάννη Χαβαλέ.

Αναλυτικά:

Η ΚΑΕ Άρης ανακοινώνει ότι ο Στέλιος Χαβαλές υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο Στέλιος Χαβαλές γεννήθηκε στις 24/5/2004 και με ύψος 1.96μ. αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ. Ο Άρης τον απέκτησε ως έφηβο, το καλοκαίρι του 2021, από τη ΧΑΝΘ και αυτό είναι το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του.

Ο 18χρονος άσος είναι διεθνής με τις Εθνικές Ομάδες Παμπαίδων και Παίδων. Είναι ακόμα ένας αθλητής ο οποίος στελεχώνει την ανδρική ομάδα του Άρη προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Σιδηροηλίας: “Το όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα” (photo)

Ο Γιάννης Σιδηροηλίας υπέγραψε σήμερα (22/11) το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και θα είναι παίκτης του Άρη για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει: “Ο 18χρονος παίκτης, που είναι από μικρό παιδί στους «κίτρινους», έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στην ομάδα μας, μέχρι το καλοκαίρι του 2024, παρόντος του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Χάρη Παπαγεωργίου.

Σιδηροηλίας: “Το όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα”

Ο Σιδηροηλίας, μιλώντας στο www.arisbc.gr, επεσήμανε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που το όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα, μετά από πολύ σκληρή δουλειά. Εύχομαι να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα, όσο το δυνατόν περισσότερο. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με πίστεψαν”.

 

To Top