Υπέγραψε ο Τριανταφυλλάκος, τον ακολουθεί ο Τσουμάνης

Ήταν ήδη γνωστό ότι ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος έχει συμφωνήσει με τον Πανθρακικό για να συνεχίσει την καριέρα του, πλέον είναι και οριστικό καθώς το ρεπορτάζ της ομάδας από την Κομοτηνή αναφέρει ότι ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο.

Σύμφωνα με το sport24.gr “o Βασίλης Τριανταφυλλάκος αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Πανθρακικού για τη νέα χρονιά μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ομάδα της Κομοτηνής.

Οι υπογραφές όπως έχει διαρρεύσει έπεσαν στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας και απομένει μόνο η σχετική ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί κάτι που λογικά θα γίνει την 1η Ιουλίου μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τον Άρη.

Το συμβόλαιό του Τριανταφυλλάκου με τον Άρη, που τον είχε αποκτήσει το καλοκαίρι του 2011 από τον Οδυσσέα Αναγέννησης, ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου με τον Σερραίο επιθετικό να αποτελεί την πρώτη απώλεια για την ομάδα της Θεσσαλονίκης από τους Έλληνες των οποίων τα συμβόλαια τελειώνουν.

Συνολικά με τη φανέλα του Άρη έκανε 47 εμφανίσεις (44 για το πρωτάθλημα και 3 για το κύπελλο) και πέτυχε τρία γκολ, ένα σε κάθε σεζόν. Στην πρώτη του χρονιά σκόραρε στο 4-2 επί του Πανιωνίου, πέρσι πέτυχε γκολ στο 5-1 επί του Αστέρα Τρίπολης, ενώ φέτος σκόραρε και πάλι εναντίον των Αρκάδων στο 2-2 της Τρίπολης.

Η φετινή χρονιά για τον Τριανταφυλλάκο ωστόσο ήταν σαφώς η πιο δύσκολη, αφού είχε τον σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, που τον άφησε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός γηπέδων. Εν τω μεταξύ τον δρόμο που χάραξε ο Σερραίος επιθετικός αναμένεται να ακολουθήσει από τον Άρη στον Πανθρακικό αφήνοντας πίσω του την Θεσσαλονίκη και την Κομοτηνή και ο Νίκος Τσουμάνης”.

Πηγή: sport24.gr

To Top