Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Αλμέιδα

Προπονητής της ΑΕΚ είναι ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για να ολοκληρώσει το διαδικαστικό κομμάτι της συνεργασίας του, με την επίσημη ανακοίνωση όμως να βγαίνει μετά το τέλος των πλέι οφ.

Το νέο συμβόλαιο του Αργεντίνου θα έχει ισχύ από τις 17 Μαΐου όταν και θα ολοκληρωθεί το μίνι πρωτάθλημα. Ο Αλμέιδα πήρε από τους υπεύθυνους του σχεδιασμού της ΑΕΚ αναλυτικό φάκελο με όλα τα στοιχεία της ομάδας, με ολόκληρη τη δομή, τα πρόσωπα και τα πάντα σε σχέση με το οργανόγραμμα όπως αυτό είναι σήμερα.

Ο Αργεντίνος προπονητής θα παραμείνει στην Αθήνα μέχρι τη Δευτέρα. Αυτό σημαίνει ότι θα παρακολουθήσει το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Αυτός ήταν ο αρχικός προγραμματισμός, έχει φυσικά μια ολόκληρη διαδικασία μετακόμισης και προετοιμασίας, αλλά και δουλειάς την οποία μπορεί να κάνει κι από τη χώρα του. Από εκεί θα δει και τα υπόλοιπα παιχνίδια της ομάδας στην προσπάθεια που θα κάνει για να πάρει το εισιτήριο για την Ευρώπη.

Νωρίτερα ο Αλμέιδα είχε βρεθεί στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ και σε συνομιλία που είχε με τους Γιάννη Παπαδημητρίου και Παναγιώτη Κονέ που τον συνόδεψαν είπε πως «είναι ξεκάθαρο ότι αυτό το γήπεδο βγάζει πολύ πάθος και είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να παίζει σε τέτοιο γήπεδο».

To Top