ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υπέγραψε στην Μπόχουμ ο Διαμαντάκος

Στη Μπόχουμ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Διαμαντάκος. Όπως ανακοίνωσε ο γερμανικός σύλλογος, ο 24χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2020, αφήνοντας την Καρσλρούη, στην οποία έπαιζε από τον Ιανουάριο του 2016.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπόχουμ, Christian Hochstätter, ανέφερε: “Η Μπόχουμ είναι καλός προορισμός για Έλληνες επιθετικούς, αυτό έχει δείξει το παρελθόν. Με την απόκτηση του Διαμαντάκου δυναμώνουμε επιθετικά. Πιστεύουμε ότι ακόμη έχει δεν έχει δείξει όλες τις ικανότητές του”.

Ο διεθνής επιθετικός ξεκίνησε από την ακαδημία του Ολυμπιακού, έπαιξε στην πρώτη ομάδα των Πειραιωτών, ενώ πέρασε και από Ατρόμητο, Πανιώνιο, Άρη, Εργοτέλη. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 28 ματς με την Καρλσρούη και σημείωσε έξι γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Υπενθυμίζεται ότι στη Μπόχουμ αγωνίζεται ένας ακόμα Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο 19χρονος επιθετικός, Βαγγέλης Παυλίδης. Η Μπόχουμ τερμάτισε στην 9η θέση της Μπουντεσλίγκα 2 την περασμένη σεζόν, ενώ η Καρλσρούη, έκοψε το νήμα τελευταία και υποβιβάστηκε.

To Top