Υπέγραψε το συμφωνητικό ο Ρανιέρι

Η υπογραφή του Κλαούντιο Ρανιέρι βρίσκεται στο συρτάρι του Γιώργου Σαρρή!

Ένα ακόμα βήμα προς την οριστική συμφωνία ανάμεσα στην ΕΠΟ και τον 62χρονο προπονητή πραγματοποιήθηκε με την αποστολή από την πλευρά του Ιταλού του υπογεγραμμένου ιδιωτικού συμφωνητικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από 2-3 μέρες ο Κλαούντιο Ρανιέρι έστειλε στον πρόεδρο της ομοσπονδίας το χαρτί που αναφέρει τις λεπτομέρειες της επικείμενης συνεργασίας και σ΄ αυτό το έγγραφο υπάρχει η υπογραφή του. Προσοχή όμως. Αυτό το συμφωνητικό δεν είναι απόλυτα δεσμευτικό και απλά αποτελεί μια «εγγύηση» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μάλιστα, λέγεται ότι ο Γιώργος Σαρρής ζήτησε και πήρε υπογεγραμμένο παρόμοιο συμφωνητικό και από τους Μάρτιν Γιόλ και Μάρκο Ταρντέλι. Οσον αφορά τον λόγο που δεν επισημοποιείται η συμφωνία με τον Ιταλό τεχνικό, αυτό έχει να κάνει κυρίως με τις δεσμεύσεις του έναντι της Μονακό.

Το πιθανότερο είναι πως αυτό θα συμβεί μετά τις 15 Ιουλίου, όταν ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα έχει κλείσει οριστικά τις εκκρεμότητές του με την γαλλική ομάδα. Κάτι που θέλουν και οι Μονεγάσκοι, οι οποίοι από την πλευρά τους έχουν συμφωνήσει με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο Πορτογάλος προπονητής, που θήτευσε στον Ολυμπιακό, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Μονακό.

πηγή: sentragoal.gr

To Top