ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Υπέρ της “αντιπολίτευσης” ψήφισε και ο Άρης στη Φούτμπολ λιγκ

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές της ΕΠΟ έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς στις 26 Οκτωβρίου θα στηθούν οι κάλπες στα Χανιά. Χθες η Λίγκα αποφάσισε να στηρίξει με ψήφους 2-1 την πλευρά της αντιπολίτευσης. 
Να σημειωθεί πρωτίστως ότι στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, η Φούτμπολ λιγκ είχε υπερψηφίσει (2-1) τον διοικητικό απολογισμό της Ομοσπονδίας! Αλλωστε, επί Σπύρου Καλογιάννη, οι συσχετισμοί στο συμβούλιο της Ενωσης ως προς τις παρατάξεις της ΕΠΟ στις επικείμενες εκλογές ήταν 2-1 υπέρ της διοίκησης. Τώρα, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν…
Ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ, λοιπόν, τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί υπέρ της αντιπολίτευσης και η Φούτμπολ λιγκ αποφάσισε να στηρίξει (2-1) την παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου! Θα πρέπει να καταγραφεί, ότι υποψηφιότητα έβαλαν οι Αντώνης Ρέλλας (Παναιγιάλειος), Αντώνης Λεβεντογιάννης (Απόλλων Σμύρνης), Λεωνίδας Λεουτσάκος (Αχαρναϊκός).
Οι δύο, που εκλέχθηκαν ήταν οι Λεουτσάκος (18 ψήφοι), Λεβεντογιάννης (10), ενώ τρίτος σε ψήφους ήταν ο Ρέλλας (8). Ο μεγαλομέτοχος του Παναιγιαλείου ορίστηκε στη συνέχεια και ως ο αντίκλητος του προέδρου, Στέλιου Σφακιανάκη (σ.σ. δεν είχε δικαίωμα ψήφου).
Ετσι, η «αντιπολίτευση» νίκησε καθαρά ενόψει της Γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ, που είναι την προσεχή Παρασκευή (14/10), εκλέγοντας έτσι δύο εκπροσώπους, αφού τόσο ο Λεωνίδας Λεουτσάκος του Αχαρναϊκού, όσο και ο Αντώνης Λεβεντογιάννης του Απόλλωνα Σμύρνης μετράνε ως ψήφοι στην παράτα
Οι ψήφοι ήταν 20 τον αριθμό. Ωστόσο, η Καλλιθέα αποχώρησε, επειδή ήταν ανοικτή η ψηφοφορία. Δεν ψήφισε ούτε ο Πανελευσινιακός. Κι αυτό γιατί, ο Αιγινιακός πριν από την επικύρωση της βαθμολογίας ζήτησε να μην ψηφίσει η ομάδα της Ελευσίνας. Οπως και έγινε τελικά. Βέβαια, η επικύρωση έγινε κανονικά μετά την ψηφοφορία. 
Οι Πανθρακικός, Καλλονή, ΟΦΗ, Κισσαμικός, Παναιγιάλειος και Σπάρτη ψήφισαν υπέρ της νυν παράταξης της ΕΠΟ, ενώ οι άλλοι δέκα εκπρόσωποι των ομάδων, όπως δηλαδή οι Αρης, Απόλλων Σμύρνης, Αχαρναϊκός, Αιγινιακός, Αγροτικός Αστέρας, Πανσερραϊκός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Λαμία, Τρίκαλα και Χανιά ψήφισαν υπέρ της αντιπολίτευσης.
To Top