Υπέρ της παραμονής Κλάτενμπεργκ η πλειοψηφία των ομάδων της Super League

Θέση υπέρ του Μαρκ Κλάτενμπεργκ πήρε η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της Super League. Στο Δ.Σ. της διοργανώτριας οι 11 από τις 14 ομάδες δήλωσαν θετικές στην παραμονή του.
Υπέρ του Μαρκ Κλάτενμπεργκ τάχθηκε η μεγάλη πλειοψηφία των ομάδων του πρωταθλήματος. Στο προγραμματισμένο Δ.Σ. της Super League και αφότου ο Βαγγέλης Μαρινάκης έθεσε θέμα για επαγγελματική διαιτησία, έγινε λόγος και στο θέμα του Άγγλου αρχιδιαιτητή.
Εκεί λοιπόν δήλωσαν θετικές στην παραμονή του οι 11 από τις 14 ομάδες και συγκεκριμένα οι: Άρης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ, Ιωνικός, Ατρόμητος, Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης, Λαμία και Παναιτωλικός.
Κάθετα αντίθετη δήλωσε η ΑΕΚ, απουσίαζε ο Βόλος, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν πήρε θέση, αναφέροντας ότι το θέμα ήταν εκτός ημερήσιας διάταξης και το Δ.Σ. της λίγκας είναι αναρμόδιο ν’ αποφασίσει.
Θυμίζεται ότι ο Κλάτενμπεργκ έχει συμφωνήσει ήδη ν’ αναλάβει το πόστο του προέδρου στην Επιτροπή Ανάπτυξης της διαιτησίας στην Αίγυπτο, ενώ το συμβόλαιό του με την ΕΠΟ ολοκληρώνεται στις 31 Ιουλίου και η ανανέωσή του εξαρτάται από την εισήγηση του προέδρου, Τάκη Μπαλτάκου.

To Top