Υπέφερε, αλλά προκρίθηκε (2-2) η Ελβετία (video)

H Ελβετία υπέφερε απόψε απέναντι σε μια εξαιρετική Κόστα Ρίκα, μάλλον δεν άξιζε ούτε την ισοπαλία (2-2), ωστόσο προκρίθηκε ως δεύτερη του 5ου ομίλου και θα αντιμετωπίσει την Σουηδία στη φάση των «16».

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Σε ένα ματς όπου το κίνητρο ήταν μονόπλευρο, καθώς μόνον η Ελβετία είχε ενδιαφέρον γι’ αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες του Πέτκοβιτς πήραν το Χ (2-2), ενώ οι Κοσταρικανοί κέρδισαν τις εντυπώσεις αφού ήταν κατά διαστήματα πολύ καλύτεροι, αλλά και άτυχοι. Μετά από δύο δοκάρια στο πρώτο δεκάλεπτο από τους Κοσταρικανούς, η Ελβετία ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 31’ με τον Ντζεμαϊλί, στο 56’ ισοφάρισε ο Γουάνστον για να μην υπάρχει ομάδα σε αυτό το Μουντιάλ, χωρίς γκολ, ενώ ο Ντρίμιτς στο 88’ έκανε το 2-1.

Ο Ρουίζ στις καθυστερήσεις με μεγάλη δόση τύχης, σε ένα γκολ που χρεώνεται ως αυτογκόλ του Ζόμερ, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, στο σώμα του Ελβετού για να γίνει το 2-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ελβετία (Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς): Ζόμερ, Λιχστάινερ, Ακαντζί, Εμπολό, Τζάκα, Μπεχράμι (60′ Ζακάρια), Ροντρίγκες, Τζεμάιλι, Γκαβράνοβιτς (69′ Ντρμιτς), Σαρ, Σακίρι (81′ Λανγκ)
Κόστα Ρίκα (Όσκαρ Ραμίρες): Κέιλορ Νάβας, Ακόστα, Τζιανκάρλο Γκονζάλες, Μπόρχες, Οβιέδο, Κολίντρες (81′ Γουάλας), Μπράιαν Ρούις, Κάμπελ, Γκαμπόα (90+3′ Σμιθ), Γουάστον, Γκουζμάν (90+1′ Αζοφέιφα)

Διαιτητής: Κλεμάν Τουρπέν (Γαλλία)

Η τελική βαθμολογία του 5ου ομίλου

Βραζιλία 7 (5-1)
Ελβετία 5 (5-4)

Σερβία 3 (2-4)
Κόστα Ρίκα 1 (2-5)

To Top