ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Υπήρξε καθαρή αλλοίωση κανονισμών…»

Δριμύ κατηγορώ του Τμήματος Kick Boxing του ΑΣ Αρης για την διαιτησία στον αγώνα του Πέτρου Σκαφιά στο Scorpion.
Αναλυτικά:
“Το Τμήμα Kick Boxing του ΑΣ ΑΡΗ, το οποίο –κατά γενική ομολογία- αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση τόσο για την οργάνωσή του σε όλα τα επίπεδα όσο και για το ήθος των αθλητών του, θέλει να καταγγείλει τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα του αθλητή μας, Πέτρου Σκαφιά, με τον Στέφανο Κωνσταντελλόπουλο, στο Scorpion, που διεξήχθη την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στο «Ιβανόφειο».
Χωρίς να δικαιολογήσουμε τον αθλητή μας, η κλοτσιά που έκρινε τον αγώνα (ντισκαλιφιέ) δεν ήταν εσκεμμένη και έγινε πάνω στην κίνηση, ενώ δεν ακούστηκε το «στοπ» του διαιτητή παρόλο που υπήρχε πτώση.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο Σκαφιάς εκείνη τη στιγμή ήταν μπροστά και δεν υπήρχε λόγος να κάνει αυτή την κίνηση.
Από την άλλη, ο αθλητής μας σε όσους αγώνες έχει δώσει μέχρι τώρα ουδέποτε προκάλεσε είτε με την συμπεριφορά του είτε με την αγωνιστική του παρουσία.
Από εκεί και μετά, ο αγώνας θεωρούμε ότι δεν κρίθηκε στη συγκεκριμένη φάση, αλλά στα ΣΟΒΑΡΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΛΑΘΗ που προηγήθηκαν.
ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΘΑΡΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ.
Άλλωστε, το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας.
Σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις ο αντίπαλος αγκάλιασε και απώθησε τον Σκαφιά (κάτι που απαγορεύεται από τους κανονισμούς) χωρίς να δοθεί ούτε μια παρατήρηση.

Σε άλλη περίπτωση, ενώ ο αντίπαλος κρατούσε από το χέρι τον Σκαφιά, ο αθλητής μας του έδωσε δύο γόνατα, που ήταν σύμφωνα με τους κανονισμούς. Ο διαιτητής από την πλευρά του αντί να εφαρμόσει τον κανονισμό έκανε άλλα αντί άλλων.
Εφόσον, λοιπόν, σταμάτησε τον αγώνα ή θα έπρεπε να δώσει παρατήρηση στον αντίπαλο ή θα έπρεπε να το μετρήσει υπέρ του Σκαφιά.
Αντί αυτού παρατήρησε τον αθλητή μας και του αφαίρεσε έναν βαθμό!
Υ.Γ.: Δυστυχώς δεν ήμασταν μόνο εμείς που αδικηθήκαμε κατάφορα. Και άλλες ομάδες εξέφρασαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία.
Υ.Γ.1: Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Στέφανος Κωνσταντελλόπουλος, όποτε το επιθυμεί, μπορεί να επιλέξει μια σοβαρή διοργάνωση και με ξεκάθαρους τους όρους διεξαγωγής της και από την πλευρά μας θα αποδείξουμε ότι ξέρουμε να κερδίζουμε τους αγώνες μέσα στο ρινγκ και σύμφωνα με τους κανονισμούς”.
To Top