“Υπήρχε προφορική συμφωνία με τον Τσιώλη, αλλά…”

O Περικλής Τράιος παίρνοντας τον λόγο με τη σειρά του αναφέρθηκε στην σκληρή πραγματικότητα που βιώνει ο σύλλογος, ενώ μίλησε για προφορική συμφωνία με τον Σάκη Τσιώλη.

“Δυστυχώς στη σκιά των 100 χρόνων ζούμε ό,τι χειρότερο. Ακούμε πως αν πάμε στην Γ` Εθνική, θα εμφανιστούν 30 Γαλανοί. Που είναι; Ο δρόμος είναι σκληρός για την ομάδα και για εμάς. Κάποιοι που έβαλαν μπροστά τις περιουσίες τους, θα έχουν πρόβλημα. Αλλά τι να κάνουμε; Να κάτσουμε τρία χρόνια σε μία κατηγορία και να γίνουμε σαν τον Ηρακλή; Πάμε δύο χρόνια “φυλακή” και ξεκινάμε από την αρχή” είπε αρχικά για να σημειώσει:

“Παίκτες είναι έτοιμοι να φύγουν. Ακούγεται οτι πάνε να δώσουν παίκτη από τα τμήματα υποδομής, για να πάρουν τροφεία. Πρέπει να αναδιοργανωθούμε σε όλα τα επίπεδα. Πρώτα απ` όλα να υπάρχει ένα τεχνικός διευθυντής.  Στο κομμάτι των ακαδημιών επικεφαλής θα είναι ένας βετεράνος του ΑΡΗ, που έχει γράψει τη δική του ιστορία. Σκοπός είναι να δημιουργήσουμε το “Aris Football Factory”. Μια ποδοσφαιρική βιομηχανία. Να μάθουν τα πιτσιρίκια να κερδίζουν από μικρά”.

Για το θέμα του Τσιώλη είπε: “Με τον κ. Τσιώλη έγινε συζήτηση, υπήρξε προφορική συμφωνία, αλλά έβαλε ένα όριο χρονικό. Είχε προτάσεις από ομάδες Ελλάδας και Κύπρου. Χάθηκε χρόνο. Μέχρι πότε να περιμένει;”.

Επίσης αναφέρθηκε σε συμφωνία με τον Μακεδονικό για να απορροφήσουν με τη μορφή δανεισμού τους παίκτες Κ15-Κ17-Κ20

To Top