«Υπαρκτό το ενδιαφέρον από Πουέμπλα, το μυαλό στον Άρη»

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο αδερφός και ατζέντης του Νέρι Καστίγιο, Άλεξ, ο οποίος σχολίασε τα μεξικανικά δημοσιεύματα για την πρόταση συνεργασίας που φέρεται να έχει καταθέσει η Πουέμπλα στον 27χρονο μεσοεπιθετικό!

Ο Άλεξ Καστίγιο μίλησε, μάλιστα, για την υπόθεση του Νέρι… «Το ενδιαφέρον της Πουέμπλα είναι υπαρκτό» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο «Metrosport» για να συμπληρώσει: «Όμως έχουν γραφτεί υπερβολές στα δημοσιεύματα από το Μεξικό που έχω διαβάσει, με κυριότερη ότι έχουμε προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις μαζί της και μάλιστα αυτές έχουν ολοκληρωθεί κατά 75%. Είναι ψέματα. Γνωρίζουμε ότι θέλουν τον Νέρι, όμως μέχρις εκεί, τίποτα περισσότερο».

Στη συνέχεια, ο Άλεξ Καστίγιο αποκάλυψε ποια διαδικασία θα τηρήσουν στο θέμα: «Εμείς αυτό που θα κάνουμε είναι να ενημερώσουμε επισήμως τον Άρη για τα όσα μας έχουν μεταφερθεί από την Πουέμπλα, ώστε να γνωρίζουν οι διοικούντες του τα δεδομένα. Υπάρχει μπροστά ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα και το μυαλό του Νέρι είναι μόνο εκεί. Όποια συζήτηση προκύψει θα είναι από την επόμενη βδομάδα».

Σε ερώτηση για το αν αληθεύει ότι οι Μεξικανοί σκοπεύουν να τον «χρυσώσουν» για να τον αποκτήσουν, ο Άλεξ Καστίγιο σχολίασε: «Αν τα χρήματα είχαν μεγάλη σημασία για τον Νέρι, τότε δεν θα έρχονταν ποτέ στον Άρη. Θεωρώ ότι και το περασμένο καλοκαίρι απέδειξε στην πράξη ότι δεν τον ενδιαφέρει πόσα χρήματα θα κερδίζει. Εκτίμησε ότι ο Άρης του άνοιξε την πόρτα για να παίξει ξανά ποδόσφαιρο υψηλών προδιαγραφών και έχει ένα συμβόλαιο το οποίο θέλει να τιμήσει».

Σχετικά με την αποκάλυψη του PRESSARIS ότι η Σαχτάρ έχει λόγο στο ενδεχόμενο μετακίνησης του Νέρι, ο Άλεξ Καστίγιο την επιβεβαίωσε! Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ:  «Οι Ουκρανοί διατηρούν δικαιώματα μέχρι το καλοκαίρι του 2012, σημειώνοντας ότι όποια ομάδα ενδιαφερθεί για τον αδερφό του θα πρέπει να λάβει την συγκατάθεση τους για να προχωρήσει. Για το ενδεχόμενο ο Άρης να κερδίσει χρήματα από την παραχώρηση του Καστίγιο, τόνισε ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τις ακριβείς προθέσεις της Πουέμπλα για ένα θέμα που θα πρέπει να συζητηθεί ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο κλαμπ. Πάντως αυτό που άφησε να εννοηθεί ο Άλεξ Καστίγιο είναι ότι η οποιαδήποτε εξέλιξη στο θέμα θα εξαρτηθεί από τις προθέσεις του Νέρι και μόνο».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top