ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Υπεξαίρεση στον Αχαρναϊκό»!

«Βόμβες» από τον Μιχάλη Τσορμπατσίδη μετά το τέλος του αγώνα ΑΟΧ Κισσαμικός – Αχαρναϊκός. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αχαρναϊκού μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και κατήγγειλε ότι υπήρξε υπεξαίρεση από τα ταμεία της ΠΑΕ!

«Στηρίξαμε και τους καινούργιους παράγοντες που ήρθαν και υπεξαίρεσαν τα χρήματα από τον Αχαρναϊκό! Πήραν τα χρήματα από τα ταμεία και εξαφανίστηκαν μέσα σε μία εβδομάδα», ανέφερε.

Δεν έμεινε, όμως εκεί ο Τσορμπατσίδης και έστειλε μήνυμα στον Πέτρο Δημητρίου και τους ποδοσφαιριστές που δεν ακολούθησαν την αποστολή στην Κρήτη. Όπως είπε: «Την Πέμπτη τραυματίστηκαν από τον… αέρα 14 παίκτες. Να το ξέρουν και να μην έρθουν την Τρίτη στο γήπεδο. Ο προπονητής μας «πούλησε» κανονικά. Την Τρίτη νομίζει ότι θα έρθει να κάνει προπόνηση. Από τώρα του λέμε να μην πατήσει στο Μενίδι κανείς από αυτούς τους ανθρώπους, ούτε από τους 14 παίκτες, ούτε από τον προπονητή»!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ευχαριστούμε πολύ για την άψογη φιλοξενία τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Θα ήθελα να πω για τα προβλήματα που έχει η ομάδα. Κάποιοι κύριοι ήρθαν το καλοκαίρι στην ομάδα, υποσχέθηκαν ότι θα κατέβει στο πρωτάθλημα, εξαίρεσαν από τον Αχαρναϊκό οικονομικά.

Την Πέμπτη τραυματίστηκαν από τον… αέρα 14 παίκτες. Να το ξέρουν και να μην έρθουν την Τρίτη στο γήπεδο. Ο προπονητής μας «πούλησε» κανονικά. Την Τρίτη νομίζει ότι θα έρθει να κάνει προπόνηση. Από τώρα του λέμε να μην πατήσει στο Μενίδι κανείς από αυτούς τους ανθρώπους, ούτε από τους 14 παίκτες, ούτε από τον προπονητή.

Η ομάδα πιστεύω ότι θα βρει τον δρόμο της. Υπάρχουν πολλά προβλήματα που δημιούργησε η περσινή διοίκηση πάνω απ’ όλα. Θα ήθελα και πάλι να ευχαριστήσω τα παιδιά που ήρθαν μαζί μας για τη φανέλα. Ο Αχαρναϊκός είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες της Β’ Εθνικής και θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια. Με νύχια και δόντια κρατιόμαστε. Κάθε Κυριακή όσο μπορούμε θα παίζουμε. Η ομάδα δεν θα τα παρατήσει. Ο κόσμος του Μενιδίου στηρίζει την ομάδα.

Στηρίξαμε και τους καινούργιους παράγοντες που ήρθαν και υπεξαίρεσαν τα χρήματα από τον Αχαρναϊκό! Πήραν τα χρήματα από τα ταμεία και εξαφανίστηκαν μέσα σε μία εβδομάδα.

Προσπαθούμε να έρθουσε σε διακανονισμό για τις προσφυγές. Να λύσουμε κάποια προβλήματα. Θα προσπαθήσουμε να πληρώσουμε κάποιους παίκτες που έχουν καταθέσει προσφυγές και η ομάδα να βρει τον δρόμο της».

Μιλήσατε δύο φορές για υπεξαίρεση…

«Υπάρχουν τιμολόγια, υπάρχουν τα πάντα. Υπάρχουν άνθρωποι που έδωσαν λεφτά στην ομάδα. Κοιτούσαμε πώς θα ανταπεξέλθουμε στο πρωτάθλημα. Ήδη έρχεται το τέλος… Μόλις τελειώσουμε θα ασχοληθούμε με αυτούς που ήρθαν και υπεξαίρεσαν από τα ταμεία τα λεφτά της χρονιάς που ήταν να τρέξει η ομάδα.

Δεν φοβάμαι να πω ονόματα. Ξέρουν όλοι ποιοι ήταν διοίκηση, ποιοι ήρθαν να μπουν και… λάκισαν τελευταία στιγμή. Και ξαναλέω για τον προπονητή. Να μην πατήσει το πόδι του στο Μενίδι».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

To Top