“Υπερέβαλλαν εαυτούς οι παίκτες”

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη σωστή αντίδραση των παικτών του όταν ο Άρης πήρε διψήφια διαφορά που έφερε την ανατροπή στο σκορ στην τέταρτη περίοδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του συμπολίτη:

Για τον αγώνα: «Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Το πρώτο ματς της σειράς έχει πάντα δυσκολίες για την γηπεδούχο ομάδα. Ξέραμε ότι ο Άρης παίζει σκληρή άμυνα. Παρόλα αυτά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες, γιατί υπερέβαλλαν εαυτούς. Βρήκαμε ρυθμό μέσα από την άμυνα, βάλαμε καλάθια, αλλά κάναμε κάποια λάθη και δώσαμε στον Άρη το δικαίωμα να επιστρέψει. Τους αφήσαμε να βάλουν καλάθια, με αποτέλεσμα η διαφορά που είχαμε να εξανεμιστεί».

Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην επίθεση. Ο Άρης έχτισε μία διαφορά, αλλά από το 28′ και μετά η ομάδα βρήκε λύσεις από την άμυνα, βάλαμε μεγάλα σουτ και πήραμε το παιχνίδι. Θέλουμε να δούμε τα λάθη μας και τι μπορούμε να συμπληρώσουμε σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα».

Για το κακό διάστημα του ΠΑΟΚ στην τρίτη περίοδο: «Δώσαμε το δικαίωμα στον Άρη να μπει στο ματς. Είχαμε να δώσουμε τρία φάουλ στο τρίτο δεκάλεπτο και δεν το κάναμε. Οταν αλλα΄ζουν οι ισσοροπίες μέσα στο ματς, το στρες μεγαλώνει».

Για την ευστοχία του ΠΑΟΚ από τα 6,75 και τα 35 τρίποντα που σούταραν οι παίκτες του: «Οι παίκτες συμπεριφέρονται ανάλογα με την ροή του παιχνιδιού».

To Top