ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Υπερίσχυσε η επιθυμία του Ροζ, έκανε ότι χρειαζόταν και ο Άρης! Τι αλλάζει πλέον στον μεταγραφικό σχεδιασμό…

Χθες το βράδυ, έγινε γνωστό πως ο Άρης ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με την Λοριάν για την αγορά των δικαιωμάτων του Λίντσεϊ Ροζ…

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Πως εντέλει καλύφθηκε το χάσμα που υπήρχε ανάμεσα στις δύο ομάδες; Η έντονη επιθυμία του παίκτη και η νέα οικονομική πρόταση του Άρη έφεραν το “deal” ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες υπήρχε χάσμα ανάμεσα στον Άρη και τον γαλλικό σύλλογο, ως προς το οικονομικό μέρος της συμφωνίας. Η πρόταση του Άρη ξεκάθαρη. Ποσοστό μεταπώλησης συν 100.000 ευρώ. Οι Γάλλοι στην αρχή έδειξαν θετικοί, όμως από το… πουθενά, ζητούσαν ξανά τα 300.000 ευρώ της ρήτρας. Εκεί ανέλαβε δράση ο ποδοσφαιριστής.

Η έντονη πίεση του Λίντσεϊ Ροζ στην Λοριάν να συμφωνήσει με τον Άρη, απέδωσε καρπούς. Οι “κιτρινόμαυροι” από την πλευρά τους για να δείξουν το πόσο τον ήθελαν, σχεδόν διπλασίασαν την οικονομική τους προσφορά κι έτσι έδωσαν τα χέρια με την Λοριάν για τον 27χρονο στόπερ.

Και πως θα επηρεάσει αυτή τη εξέλιξη τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Άρη; Πλέον οι ιθύνοντες της ομάδας δεν κινούνται για δύο στόπερ, αλλά για έναν!

Άλλωστε, απ΄όσους προορίζονταν για αντικαταστάτες του Λίντσεϊ Ροζ, κανείς δεν κρίθηκε κατάλληλος. Αυτός ήταν ένας επιπλέον λόγος για να βάλει το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη ο Άρης για τον Γάλλο αμυντικό…

Οι επαφές όμως για να έρθει στην ομάδα ένας ακόμα κεντρικός αμυντικός συνεχίζονται και δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να υπάρξει θετική εξέλιξη και για αυτή την περίπτωση.

To Top