Υπερασπίστηκε το BCL και τα… έβαλε με την Euroleague η Ένωση Ισπανών Παικτών

Μία επιστολή διαμαρτυρίας έστειλε η ισπανική Ένωση παικτών, μέσω της οποίας ζητά αλλαγές τόσο από την ACB, όσο και από την Euroleague, ενώ τόνισε τα μέτρα που πήρε το BCL.

Η ABP καλεί τους αρμόδιους φορείς του μπάσκετ να πάρουν τα μέτρα τους, ώστε να μην βρεθούμε μπροστά σε «κακά μαντάτα», ζητώντας να δράσουν το συντομότερο, τονίζοντας τις πολλές αναβολές που υπάρχουν.

Στην επιστολή της, αναφερόμενη στην Euroleague έγραψε: «Δέκα χώρες εμπλέκονται στις αντίστοιχες καταστάσεις υγείας τους. Η διατήρηση του ίδιου φορμάτ δεν ήταν η καταλληλότερη απόφαση για τη διασφάλιση της υγείας των πρωταγωνιστών».

Επιπλέον, τόνισε τις αποφάσεις που πήρε το BCL, λέγοντας ουσιαστικά ότι έκανε το καλύτερο: «Το BCL με την προσαρμογή που έγινε στο καλεντάρι κατάφερε να προστατεύσει τη διοργάνωση προσφέροντας την απαραίτητη ευελιξία. Αυτό δείχνει ότι το καλεντάρι και τα φορμάτ δεν είναι σταθερές και αμετάβλητες δομές. Η ποιότητα του μπάσκετ αποδεικνύεται επίσης από την ικανότητά του να προσαρμόζεται σε εξαιρετικές στιγμές όπως αυτές που βιώνουμε».

To Top