ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπνωτισμένος, ακίνδυνος και χωρίς αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης…

Το τελικό “ταμείο” από την χθεσινή ήττα του Άρη στην Τρίπολη, είναι ένα και ξεκάθαρο: Στο χθεσινό ματς, ο Άρης τα έκανε όλα λάθος στο δεύτερο ημίχρονο!

Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν έναν πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, για μία ακόμα φορά. Για ένα ακόμα ματς, του τελευταίου διαστήματος. Μόνο που αυτή τη φορά, πλήρωσε το κακό του δεύτερο ημίχρονο, για πρώτη φορά. Τις προηγούμενες, κατάφερε να αποφύγει τον κίνδυνο, καθώς ήταν σταθερός μεσοαμυντικά.

Χθες, ωστόσο, έγιναν πολλά λάθη. Από την διαχείριση του αγώνα, τόσο από τον Άκη Μάντζιο, όσο και από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.

Ο Άρης έδειξε αφέλεια. Ενδεχομένως πίστεψε, ότι θα κυλήσει το δεύτερο ημίχρονο, όπως ακριβώς έγινε κόντρα σε Απόλλωνα Σμύρνης και Λάρισα. Δύο αδράνειες, όμως, στην άμυνα έδωσαν την ευκαιρία στον Αστέρα Τρίπολης να πετύχει δύο γκολ και να πάρει τη νίκη, οδηγώντας τον σε αγωνιστική “αυτοκτονία”.

Οι βοήθειες από τον πάγκο άργησαν να έρθουν, ενώ ο Αστέρας έκανε τρεις αλλαγές στο 60′ και ανέβασα τα τρεξίματά του, με “φρέσκους” παίκτες. Το “black out” τεσσάρων λεπτών, από το 66΄έως το 70΄, στοίχισε ένα “τρίποντο” που στο πρώτο ημίχρονο, με την εικόνα που είχε η ομάδα, έδειχνε δεδομένο.

Συν τις άλλοις, η αντίδραση της ομάδας μετά τα δύο γκολ του Αστέρα ήταν ανύπαρκτη. Οι “κιτρινόμαυροι”, παρότι δικαιολογημένα ζητούν πέναλτι σε ανατροπή του Ροζ στο 72΄, δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου την αντίπαλη εστία και μοιραία το 2-1, έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

To Top