ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υποβιβάζεται ο Παναθηναϊκός!

Μαύρη σελίδα για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού αφού μια μέρα πριν εκπνεύσει η προθεσμία δήλωσης συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών για την σεζόν 2017-2018 τίποτα δεν δείχνει πως μπορεί να αποφευχθεί ο υποβιβασμός. 

Διαβάστε το ρεπορτάζ του sportsfeed:

Αύριο εκπνέει η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών και ο Παναθηναϊκός όπως όλα δείχνουν δεν θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα.

Οι πράσινοι, που βρίσκονται σε τραγική κατάσταση, ζήτησαν επισήμως από την ΕΟΠΕ να τους δοθεί παράταση ολίγων ημερών προκειμένου να μπορέσουν να δουν αν μπορούν να σώσουν την κατάσταση, αλλά οι πληροφορίες του Sportsfeed αναφέρουν ότι η απάντηση που δόθηκε ήταν αρνητική.

Η Ομοσπονδία δε θα μπορούσε να δώσει παράταση για μία και μόνο ομάδα, με αποτέλεσμα αυτό το όχι να μοιάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή ως την οριστική ταφόπλακα στη γυναικεία ομάδα του τριφυλλιού!

Ανάλογη αγωνία επικρατεί και για τον Πανναξιακό, που επίσης βρίσκεται σε διοικητικό αδιέξοδο (στον ΠΑΟ υπενθυμίζουμε ότι εδώ και 20 ημέρες υπάρχει διοίκηση Πρωτοδικείου) κι αν τελικά δεν δηλώσει κι αυτός συμμετοχή, τότε η Ομοσπονδία θα πρέπει να πάρει την απόφαση για το αν καλυφθούν οι θέσεις ή αν το πρωτάθλημα διεξαχθεί με 10 ομάδες.

Στην πρώτη περίπτωση το πρόβλημα έχει να κάνει με το ποιες θα είναι οι ομάδες, καθώς η νεοσύστατη Pre League μετά κόπων και βασάνων έχει 12 ομάδες. Λογικά δικαιούται μια θέση η ΧΑΝΘ η μοναδική ομάδα που δεν βρέθηκε στην Α1 από το τουρνουά ανόδου της Α2, αλλά τυχόν απώλεια της θα δημιουργήσει κενό στη νέα κατηγορία…

Υπάρχει βέβαια και η λύση της wild card, η οποία είχε εφαρμοστεί από την ΕΟΠΕ και πριν τρία χρόνια (αποχώρηση Βριλησσίων) αλλά ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός που είχε καταθέσει αίτημα το απέσυρε και η Ομοσπονδία έτρεχε στα δικαστήρια επί μήνες με τον ΖΑΟΝ (που διεκδικούσε επίσης τη θέση).

To Top