Υποβιβάστηκε και μαθηματικά η Ντέρμπι – Θα σωζόταν άνετα χωρίς το -21!

Μαύρη ημέρα για την Ντέρμπι Κάουντι! Μετά από 36 χρόνια, ο ιστορικός σύλλογος υποβιβάστηκε στην League One, τρίτη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου μετά την ήττα που γνώρισε με 1-0 από την ΚΠΡ.

Κάπως έτσι, η Ντέρμπι υποβιβάστηκε και μαθηματικά, με τους ποδοσφαιριστές και τον Γουέιν Ρούνεϊ να αποχωρούν στεναχωρημένοι και με δάκρια στα μάτια από τον αγωνιστικό χώρο, νιώθοντας αδικημένοι αφού αγωνιστική έχουν σωθεί και άνετα!

Συγκεκριμένα, λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων, η Ντέρμπι είδε να της αφαιρούνται συνολικά 21 βαθμοί. Με αυτούς τους βαθμούς, η Ντέρμπι θα είχε συνολικά 52 βαθμούς και θα είχε παραμείνει στην Championship.

Παρόλα αυτά, υπάρχει τεράστιος σεβασμός και αναγνώριση για τον Ρούνεϊ και τους ποδοσφαιριστές του, για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν και το γεγονός πως το πάλεψαν μέχρι τέλους. Ενώ την ίδια ώρα, ο Γουέιν Ρούνεϊ είχε απορρίψει την πρόταση της Έβερτον προ μηνών για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία, θέλοντας να κυνηγήσει ως το τέλος την πιθανότητα παραμονής με την Ντέρμπι Κάουντι.

To Top