Υποβιβασμός του Ηρακλής λόγω της φορολογικής ενημερότητας

Στην Α2 βόλεϊ των ανδρών αποφάσισε η αθλητικός δικαστής της ΕΟΠΕ να υποβιβαστεί ο Ηρακλής από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αυτό, λόγω της μη ύπαρξης φορολογικής ενημερότητας των «κυανόλευκων», κάτι για το οποίο αποφασίστηκε η κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του ΤΑΑ από την ΕΕΑ εδώ και κάποιες μέρες. Ο “γηραιός” αγωνιζόταν με προσωρινό ΑΦΜ.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος θα προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ για να “ανατρέψουν” την απόφαση, ενώ δεν έχουν στην κατοχή τους πιστοποιητικό συμμετοχής στη φετινή Α1, μετά την ανάκληση της απόφασης Μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση και να ανακοινωθεί η απόφαση του ΑΣΕΑΔ, ο Ηρακλής θα αγωνίζεται κανονικά στο πρωτάθλημα, βάση του πειθαρχικού δικαίου της ΕΟΠΕ και της προκήρυξης της ΕΣΑΠ.

Επίσης, αναβλήθηκε για την επόμενη Παρασκευή η υπόθεση του Παναθηναϊκού για την οφειλή στον Ανδρέα Ανδρεάδη και δόθηκε προθεσμία για καταβολή υπομνημάτων σε Μίλωνα και Παμβοχαϊκό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η αθλητικός δικαστής αποφάσισε:

Αναβολή για την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 16:00 για την υπόθεση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΟ/ΤΑΠ, ο οποίος είχε κληθεί επειδή δεν έχει καταβάλλει ληξιπρόθεσμη οφειλή στον πετοσφαιριστή του, Ανδρεάδη Ανδρέα.

• Έδωσε προθεσμία για την κατάθεση υπομνημάτων μέχρι την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 12.00 στα σωματεία του ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ και ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΥ.

Επίσης, ο αθλητικός δικαστής επέβαλε στο σωματείο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ/ΤΑΠ την ποινή του υποβιβασμού στην Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών από την επομένη αγωνιστική περίοδο».

Πηγή: sport-fm.gr

To Top