ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπογράφει ο Φετφατζίδης και φοράει πάλι τα κιτρινόμαυρα

Παίκτης του Άρη πρέπει να θεωρείται από χθες ο Γιάννης Φετφατζίδης. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και έχουν συμφωνήσει να συνεργαστούν για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Απομένουν, πλέον, μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, με τον 33χρονο εξτρέμ να αναμένεται στη Θεσσαλονίκη άμεσα για να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και να υπογράψει.

Θυμίζουμε πως ο Γιάννης Φετφατζίδης είχε αγωνιστεί ξανά στον Άρη τη σεζόν 2019-20, μετρώντας 45 εμφανίσεις με επτά γκολ. Στη συνέχεια, αναχώρησε για Κατάρ, όπου αγωνίστηκε σε Αλ Κορ και Αλ Σαλίγια, επέστρεψε στην Ευρώπη για την ιταλική Σπαλ, ενώ ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στον ΑΠΟΕΛ, όπου δεν βρήκε τον χρόνο συμμετοχής που ήθελε. Μέτρησε μόλις έξι συμμετοχές στο πρωτάθλημα, εκ των οποίων μόνο η μία ως βασικός. Συνολικά είχε δώδεκα συμμετοχές με τους Κύπριους.

O έμπειρος διεθνής εξτρέμ έμεινε εκτός αποστολής από τον χθεσινό αγώνα πρωταθλήματος του ΑΠΟΕΛ με τον Απόλλωνα, ώστε να διευθετήσει το θέμα της λύσης του συμβολαίου του, με τον «Φέτφα» να μένει έτσι ελεύθερος και να αναμένεται πλέον στην Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε ιατρικά και εργομετρικά τεστ για λογαριασμό των κιτρίνων.

To Top