ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Υπογράφεται το καταστατικό, σε αναμονή για ΓΕ.ΜΗ. και Ε.Ε.Α.

Εβδομάδα εξελίξεων και αυτή που ήδη διανύουμε, αναφορικά με την σύσταση της νέας ΠΑΕ.

Μετά τον αναλυτικό πίνακα καταθέσεων που πήραν τα μέλη της επιτροπής στα χέρια τους -χθες- από την τράπεζα και τον έλεγχο του Ερασιτέχνη για τα 17 φυσικά πρόσωπα που συμμετείχαν στην κάλυψη του Μετοχικού Κεφαλαίου -που θα γίνει σήμερα- σειρά παίρνει το καταστατικό της νέας εταιρίας.

Η συμβολαιογράφος που ανέλαβε την διαδικασία, ζήτησε λιγο χρόνο, προκειμένου να εξετάσει ενδελεχώς την περίπτωση, καθώς δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο, να ιδρύεται μία νέα Ανώνυμη Εταιρία στον χώρο του ποδοσφαρίρου.

Έτσι, λοιπόν, αύριο ή το αργότερο την Πέμπτη θα υπογραφεί το νέο καταστατικό με την επιτροπή να συγκροτείται σε Σώμα, όπως ορίζει ο νόμος, ως η πρώτη -προσωρινή- διοίκηση της νέας ΠΑΕ. Η ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής, θα σημάνει και την πρώτη επαφή με το ΓΕ.ΜΗ. με την συμβολαιογράφο να στέλνει τα απαραίτητα έγγραφα για την εγγραφή της εταιρίας στα μητρώα.

Το ΓΕ.ΜΗ. θα επικοινωνήσει με την μετέωρη ακόμα Ε.Ε.Α., την περίπτωση της οποίας εξετάζουν οι άνθρωποι του Άρη απο τη στιγμή που η σύνθεσή της δεν είναι μόνιμη και δεν μπορεί ακόμα να συνεδριάσει. 

To Top