Υπογραφές – μετ’ εμποδίων – για τα τηλεοπτικά

Είναι πολύ πιθανό ακόμα και στη διάρκεια της σημερινής μέρας να δοθεί οριστικό τέλος, έστω και μετ’ εμποδίων και όχι με τις ομάδες απόλυτα ευχαριστημένες, στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και της υπογραφής της σύμβασης με την ΕΡΤ και την διαφημιστική TAF.

Υπήρξαν αρκετές εντάσεις και διαφωνίες στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, υπάρχει αρκετό… παρασκήνιο γύρω από την υπογραφή της σύμβασης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων με την κρατική τηλεόραση και την διαφημιστική TAF, ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα πέσουν άμεσα οι υπογραφές, παρότι (τελικώς) υπάρχουν ομάδες που δεν είναι απολύτως ικανοποιημένες. Οι υπογραφές θα μπουν, γιατί πρέπει να μπουν στα ταμεία των 11 ομάδων χρήματα, ώστε να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες, να πληρωθούν οι παίκτες και όλες οι υπόλοιπες υποχρεώσεις.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων ευελπιστούν πως την επόμενη βδομάδα, αν έχει υπογραφεί η σύμβαση μέχρι την Παρασκευή, θα μπορέσουν να πάρουν την πρώτη δόση και να πληρώσουν… κόσμο και κοσμάκη! Ανάμεσα σε αυτές και ο Άρης που θα πρέπει να δώσει χρήματα στους Ταπούτο, Βεργίνη, Τσαϊρέλη…

To Top