ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Ατρόμητος, πριν έρθει στο “Κλεάνθης Βικελίδης”

Θεωρητικά εύκολο αναμένεται το έργο του Ατρόμητου κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, τον οποίο υποδέχεται σήμερα (19:00) στο Περιστέρι.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι Περιστεριώτες αντιμετωπίζουν τον ουραγό της βαθμολογίας Απόλλωνα, στην αυλαία της 27ης αγωνιστικής. Θέλουν τη νίκη με όσα περισσότερα γκολ μπορούν, ώστε να έχουν και το κριτήριο της διαφοράς τερμάτων, σε περίπτωση που υπάρξει απόλυτη ισοβαθμία με τον Άρη, στα πρώτα κριτήρια.

Εφόσον ο Άρης κερδίσει με δύο γκολ τον Ατρόμητο, τότε το κριτήριο για την 4η θέση σε ενδεχόμενη ισοβαθμία, θα είναι η καλύτερη διαφορά τερμάτων των δύο ομάδων.

Πριν την έναρξη της 27ης αγωνιστικής ο Άρης είχε απολογισμό τερμάτων 37-26, άρα +11, το οποίο μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό έγινε +9 καθώς δέχθηκε δύο γκολ και δεν πέτυχε κανένα. Από την άλλη ο Ατρόμητος έχει 36-26, δηλαδή +10, με ένα ματς λιγότερο, το σημερινό.

Εάν οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη επικρατήσουν με περισσότερα από δύο γκολ, τότε θα έχουν το πάνω χέρι σε ενδεχόμενη ισοβαθμία στο τέλος της σεζόν.

Υπενθυμίζουμε πως στον αγώνα του πρώτου γύρου, ο Ατρόμητος κέρδισε με 4-2 και δεν λαμβάνεται υπόψιν, πόσα γκολ έχει πετύχει η κάθε ομάδα εκτός έδρας, στα μεταξύ τους ματς.

 

To Top