Υποδέχεται Φινλανδία (21:45) η Εθνική, στην “επόμενη μέρα” της…

Με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο η Εθνική Ελλάδος φιλοξενεί την Φινλανδία (21:45, Cosmotesport1, Open Beyond tv) με στόχο να εξαντλήσει τις τελευταίες της ελπίδες στο Nations League. 

Η ήττα από την Φινλανδία στο Τάμπερε έφερε εξελίξεις στην Εθνική Ελλάδος. Ο Μίκαελ Σκίμπε αποτέλεσε παρελθόν με τον Άγγελο Αναστασιάδη να αναλαμβάνει στην θέση του. Ο έμπειρος τεχνικός ξεκινάει κόντρα στους Φινλανδούς και οι πρώτες του κλήσεις έφεραν αλλαγές. Τζιόλης, Τζαβέλλας και Χριστοδουλόπουλος έμειναν εκτός με τους Σιόβα, Κούτρη και Σάμαρη να επιστρέφουν, την ώρα που ο Μασούρας κλήθηκε για πρώτη φορά.

Ο Μακεδόνας τεχνικός προσπάθησε να δουλέψει αυτές τις ημέρες στο ψυχολογικό κομμάτι και να συσπειρώσει την ομάδα μετά τις άσχημες εμφανίσεις και τις κριτικές που έχει δεχτεί. Στα αγωνιστικά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός δοκίμασε το 4-2-3-1 αλλά και τριάδα στην άμυνα. Σχετικά με την 11αδα δεν αποκάλυψε πρόσωπα με τους Βλαχοδήμο στην εστία, Τοροσίδη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Κούτρη στην άμυνα, Ζέκα – Κουρμπέλης να αποτελούν τα δύο αμυντικά χαφ, τους Πέλκα, Φορτούνη και Μπακασέτα την τριάδα πίσω λογικά από τον Μήτρογλου.

Από την πλευρά της η Φινλανδία η οποία θα έχει περίπου 400 οπαδούς στο πλευρό της, θα αγωνιστεί με τους Χραντέτσκι, Ουρόνεν, Τοϊβιό, Αραγιούρι, Γκράνλουντ, Καούκο, Καμαρά, Σοΐρι, Λουντ, Τουομίνεν, Πούκι. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός Λούκα Μπάντι.

To Top