Υποκρισία! Κανονικά η εκδρομή των οπαδών του Παναθηναϊκού στο Βόλο παρά το απαγορευτικό

Οι απαγορεύσεις για τη μετακίνηση οπαδών στον Βόλο ισχύουν μόνο για τους φίλους του Άρη! Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αθήνα δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού στον Βόλο για το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας με την τοπική ομάδα την ερχόμενη Τετάρτη (26/04-18:00) για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Στη σύσκεψη, που έγινε, πριν δύο μέρες, οι δύο ομάδες και η αστυνομία συμφώνησαν να παραχωρηθούν κανονικά εισιτήρια στους φίλους της αθηναϊκής ομάδας για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως συνέβη τόσο στον αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος όσο και στο Κύπελλο Ελλάδος. Η ανακοίνωση αυτή που εξέδωσε η αστυνομία είναι η καθιερωμένη που βγαίνει γι’ αυτά τα ματς και αφορά μόνο την οργανωμένη μετακίνηση.

Το αργότερο μέχρι την Δευτέρα (24/04) αναμένεται να υπάρξει και σχετική ενημέρωση από τον Παναθηναϊκό για τον τρόπο που θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Εξάλλου, υπάρχει και η προκλητική επίσημη δήλωση του Αχιλλέα Μπέου που είχε αναφέρει πως θα δώσει κανονικά εισιτήρια σε όλους τους μεγάλους, πλην του Άρη, στη φάση των πλέι οφ!

To Top