Υποκρισία: Ο κόσμος του Άρη τους πείραζε! Επεισόδια, δακρυγόνα και ασθενοφόρο στην Λιβαδειά…

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Ο κόσμος του Άρη τους πείραζε στην Λιβαδειά πριν μερικές μέρες με τους φίλους των κιτρινόμαυρων να κάνουν κερκίδα στο… βουνό γιατί έτσι το αποφάσισε ο Κομπότης και η αστυνομία! Σήμερα ήρθε απλά το “χαστούκι”: Επεισόδια, δακρυγόνα, μέχρι και ασθενοφόρο στην Λιβαδειά…

Όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης από την Αθήνα: “Eικόνες σοκ με αποκορύφωμα την είσοδο ασθενοφόρου στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου προκειμένου να παραλάβει οπαδό του Παναθηναϊκού. Ναι, δυστυχώς ξέφυγε για τα καλά η κατάσταση στη Λιβαδειά στην ανάπαυλα της αναμέτρησης Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός.

Ήταν απο νωρίς έκρυθμη η κατάσταση στο γήπεδο του Λεβαδειακού με μεγάλη ένταση έξω απο το γήπεδο αλλά και στις κερκίδες: Μάλιστα για αυτόν ακριβώς τον λόγο η «σέντρα» της αναμέτρησης καθυστέρησε για τέσσερα-πέντε λεπτά.

Υπήρξε ένας πρώτος κύκλος επεισοδίων που φάνηκε να τελειώνει εκεί. Με τη λήξη του ημιχρόνου όμως η κατάσταση ξέφυγε εντελώς. Υπήρξε εκ νέου ένταση έξω ακριβώς απο τη θύρα των φιλοξενούμενων. Εκεί η Αστυνομία έκανε νέα εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα αλλά τελικά και εικόνες χάους.

Η ατμόσφαιρα έγινε αφόρητη και αρκετοί οπαδοί του Παναθηναϊκού πήδηξαν τα κάγκελα και βρέθηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να μπορέσουν να αναπνεύσουν.

Κάποια στιγμή μέσα σε χάος εμφανίστηκε ένα ασθενοφόρο το οποίο διέσχισε σχεδόν ολόκληρο τον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να παραλάβει έναν οπαδό που ήταν ξαπλωμένος στο χορτάρι (σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες είχε λιποθυμικό επεισόδιο). Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες οι οπαδοί που είχαν λιποθυμικό επεισόδιο ήταν δύο”.

 

To Top