ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Υπολογίζει κανονικά στον Φετφατζίδη και για τη νέα σεζόν ο Άρης

Κανονικά στον Γιάννη Φετφατζίδη υπολογίζει και για τη νέα σεζόν ο Άρης, όπως δήλωσε σχετικά ο Άγγελος Χαριστέας.

«Τον θέλουμε να ξεκουραστεί και να είναι και πάλι κοντά μας στις 10 Αυγούστου, οπότε και θα ξεκινήσουμε. Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι μέλος της ομάδας, έχει συμβόλαιο κι αυτή τη στιγμή που μιλάμε εκτός συνταρακτικού απροόπτου, θα είναι και τη νέα περίοδο μαζί μας» ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο αθλητικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων».

Υπενθυμίζεται πως πριν ένα μήνα Άρης-Αλ Αΐν-Φετφατζίδης είχαν συμφωνήσει στη μεταγραφή του παίκτη στην ομάδα του Ντουμπάι, ωστόσο η αθέτηση της αρχικής πρότασης από πλευράς των Αράβων έφερε την ακύρωση της μεταγραφής η οποία θα απέφερε στον Άρη συνολικά και σε βάθος χρόνο περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ.

Έκτοτε ο 29χρονος διεθνής εξτρέμ επέστρεψε στον Άρη, με τον οποίο συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις και στα πλέι οφ σκοράροντας ξανά. Εφόσον δεν προκύψει κάποια δελεαστική πρόταση για τον Φετφατζίδη, τότε αναμένεται να παραμείνει στα «κιτρινόμαυρα», με τον Άρη ωστόσο να οφείλει να κινηθεί άμεσα για την επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2021.

To Top