ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπολογίζει Φαμπιάνο, περιμένει Σούντγκρεν, αναμονή για Γκαρσία

Ο Άρης μετράει αντίστροφα για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Αστάνα και φυσικά χρειάζεται όλα τα “όπλα” του σε αυτήν την μάχη δίχως αύριο.

Το ευχάριστο για τον προπονητή της ομάδας, Άκη Μάντζιο είναι πως θα έχει δυο επιπλέον επιλογές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο Καζακστάν.

Συγκεκριμένα αναμένεται να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον άφησε εκτός αγώνα από το Καζακστάν και από χθες έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, όπως και του Φαμπιάνο Λέισμαν.

Παράλληλα, ο κόουτς του Άρη περιμένει να δει αν θα μπορεί να υπολογίζει στον Ματέο Γκαρσία που στη χθεσινή προπόνηση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Αστάνα.

Η μπλε κάρτα του Βραζιλιάνου αμυντικού έφτασε στα χέρια των ανθρώπων του Άρη και πλέον ο παίκτης θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, ο οποίος θα έχει ακόμα μία λύση στις θέσεις των στόπερ μαζί με τους Δεληζήση και Μπεναλουάν.

Υπενθυμίζεται πως ο Φαμπιάνο δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο ματς στην Αστάνα, καθώς οι Τούρκοι είχαν καθυστερήσει να στείλουν την μπλε κάρτα του, που ήταν απαραίτητη για να μπορέσει ο Άρης να τον χρησιμοποιήσει. Κάτι που αναμένεται να γίνεται την προσεχή Πέμπτη (21.30) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

To Top