ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπομνήματα από ΕΠΟ και Άρη στην FIFA, ξεκαθαρίζει και για “παράσταση” δυο δικηγόρων!

Η ερχόμενη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου θα δώσει την ευκαιρία στην ΕΠΟ και φυσικά στην ΠΑΕ Άρης να ξεκινήσουν την επίλυση του “γόρδιου δεσμού” με το μπαν της FIFA.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Σε αυτήν την φάση το κυρίως μέρος της προσπάθειας γίνεται με υπομνήματα από ΕΠΟ και Άρη, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει και για την “φυσική” παρουσία-παράσταση δυο δικηγόρων στην διαδικασία!

Σε περίπτωση που κριθεί επιβεβλημένη η παρουσία δικηγόρων, τον Άρη αναμένεται να εκπροσωπήσουν οι Παναγιώτης Μπιλίρης και Κώστας Ζέμπερης. Ο τελευταίος είχε συμμετοχή στην δικαίωση του Άρη πριν αρκετά χρόνια στην διαμάχη της ΠΑΕ με παίκτες όπως οι Αμορόζο, Κάμπορα, Πέσκοβιτς.

Ήδη, όπως είναι γνωστό η ΕΠΟ κλήθηκε από την παγκόσμια συνομοσπονδία να δώσει εξηγήσεις με αφορμή την υπόθεση Ντουρμισάι και την έκδοση δελτίου στον Άρη. Όπως είναι επίσης γνωστό, παρούσα θα είναι και η ΠΑΕ Άρης. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, όπως και η Ομοσπονδία θα αποστείλει υπομνήματα, ενώ θα ξεκαθαρίσει το θέμα και της φυσικής παρουσίας στην FIFA, προκειμένου να εξασφαλιστεί η διαδικασία “απελευθέρωσης” του Άρη από μια πολύ περίεργη ιστορία.

Είναι επί της ουσίας μια πρώτη ανακίνηση του θέματος για να ξεκαθαρίσει οριστικά και να λυθεί ο “γόρδιος δεσμός”, προκειμένου ΕΠΟ και ΠΑΕ Άρης να καταδείξουν στην FIFA ότι υπάρχουν δυο διαφορετικά νομικά πρόσωπα, τα παλαιότερα χρέη δεν βαρύνουν την νέα ΠΑΕ και ότι όλα έγιναν σύννομα, βάσει των κανονισμών της Ομοσπονδίας και τους νόμους του Ελληνικού κράτους. Και φυσικά ότι οποιαδήποτε διαφορετική απόφαση που θα τιμωρεί τον Άρη είναι εκτός λογικής και κυρίως νόμων και κανονισμών.

Στις 24 Φεβρουαρίου θα δοθεί μια πρώτη “μάχη” για να απεμπλακεί ο Άρης από αυτήν την κακόγουστη ιστορία και όπως φαίνεται παρουσιάζεται μια καλή ευκαιρία για να σταθεί στο ύψος της και η ελληνική ομοσπονδία.

 

To Top