Υπομονή, καλή πίστη, στήριξη απ’ όλους

Τα οικονομικά προβλήματα στο ποδόσφαιρο και μπάσκετ του Άρη είναι τεράστια, αλλά το «ταμείο» θα γίνει στο τέλος της χρονιάς και μέχρι τότε όλοι οι φίλαθλοι πρέπει να δείξουν υπομονή και να σταθούν στο πλευρό της ομάδας. Αυτό πιστεύει ο Άρης Γρηγοριάδης, ο οποίος στέλνει μήνυμα συσπείρωσης μέσα από το blog του, ενώ δεν παραλείπει να μιλήσει και για τα προχθεσινά αίσχη στο ΟΑΚΑ…

«Καλησπέρα σας! Ελπίζω να είστε όλοι καλά.

Θα ήθελα να ξεκινήσω με διαφορετικό τρόπο αυτό το κείμενό μου, αλλά είμαι αναγκασμένος να μιλήσω για τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού. Έχουμε δει πολλές φορές τέτοιες ασχήμιες, αλλά ήταν πρωτοφανή αυτά που είδαμε την Κυριακή. Ήταν εικόνες που πηγαίνουν πολύ πίσω και το ποδόσφαιρο, αλλά και την Ελλάδα συνολικά. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που συμβαίνει, αν και όλοι μας έχουμε εκφράσει πολλές φορές αυτή την ευχή. Πρέπει επιτέλους να παρθούν αποφάσεις και να βρεθούν οι υπεύθυνοι.

Χαίρομαι που ο κόσμος του Άρη είναι διαφορετικός και ξέρει να συμπεριφέρεται, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα. Η κατάσταση στο ποδόσφαιρο του Άρη είναι περίεργη σε όλα τα επίπεδα, όμως χρειάζεται υπομονή, ψυχραιμία και στήριξη.

Τα οικονομικά προβλήματα με τους παίκτες, η ανάγκη να βρεθεί χρηματοδότηση από ξένο επενδυτή, καθώς και η χαμηλή βαθμολογική θέση, είναι πράγματα που προκαλούν προβληματισμό. Είναι πολλά τα ανοιχτά μέτωπα. Ας μην βιαζόμαστε όμως να βγάζουμε συμπεράσματα. Στο τέλος της χρονιάς θα έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα και αισιοδοξώ πως όλα θα είναι καλά. Μακάρι να «βγει» στους διοικούντες η κίνησή τους και να εξελιχθούν τα πάντα όπως τα έχουν προγραμματίσει. Και φυσικά, μακάρι να μπορέσουμε να μπούμε στα πλέι οφ…

Οικονομικές δυσκολίες υπάρχουν και στο μπάσκετ -όπως σχεδόν σε όλες τις ελληνικές ομάδες, σε όλα τα αθλήματα. Η ομάδα μας πάντως αξίζει διπλά συγχαρητήρια, γιατί μας δίνει χαρές, παρά τις δυσκολίες! Μπράβο στους παίκτες και τους προπονητές για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, που τόνωσε το γόητρο όλων των Αρειανών. Ήταν ένα αποτέλεσμα που το περίμενα, ήμουν σίγουρος ότι θα νικούσαμε! Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρεθώ στο Παλέ λόγω των υποχρεώσεών μου, αλλά είδα το παιχνίδι από την τηλεόραση και το χάρηκα πολύ. Δεν σταματάμε εκεί, συνεχίζουμε για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος.

Σε ό,τι αφορά στη δική μου αγωνιστική δραστηριότητα, όλα πηγαίνουν καλά. Πριν από δύο εβδομάδες συμμετείχα στο «Κύπελλο Άνοιξης» στη Μαδρίτη, όπου κατέκτησα δύο χρυσά μετάλλια στα 50 και 100 μ. ύπτιο, καθώς και το έπαθλο του καλύτερου αθλητή των αγώνων. Οι επιδόσεις μου ήταν αρκετά καλές, ειδικά στο 100άρι, που είναι και ο μεγάλος μου στόχος για φέτος. Στο 50άρι δεν έχω βρει ακόμα την ταχύτητά μου.

Για το προσεχές διάστημα δεν έχω κάποιον προγραμματισμένο αγώνα. Το επόμενο σημαντικό βήμα θα το κάνουμε το Πάσχα, όταν κατά πάσα πιθανότητα θα πάμε στην Πάφο για προετοιμασία. Θα είναι η κύρια προετοιμασία της χρονιάς και είμαι βέβαιος ότι θα είναι από τις καλύτερες της καριέρας μου! Η Πάφος έχει ένα πολύ ωραίο κολυμβητήριο και επιπλέον στην Κύπρο θα κάνει ζέστη εκείνο τον καιρό. Οι συνθήκες θα είναι ιδανικές.

Από εκεί και πέρα, θα αρχίσω να σκέφτομαι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που θα γίνει στα τέλη Μαΐου. Στόχος μου εκεί θα είναι ένα ατομικό ρεκόρ, αλλά έχουμε αρκετό καιρό μέχρι τότε και θα τα ξαναπούμε καλύτερα όταν πλησιάσει η διοργάνωση…

Θα περιμένω τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις! Να είστε καλά και να μην σταματάτε να στηρίζετε τον Άρη μας…»

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top