“Υπομονή, όχι βιασύνη” είναι η πρώτη σκέψη του Αγγέλου

Από χθες έχει καλλιεργηθεί ένα κλίμα όχι και τόσο θετικό ως προς την παραμονή του Βαγγέλη Αγγέλου στην τεχνική ηγεσία. Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται ακόμα στην Θεσσαλονίκη, είναι στα γραφεία της ΚΑΕ και σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το δικό του περιβάλλον ο ίδιος δεν ενστερνίζεται αυτό το κλίμα.

Το PRESSARIS είναι σε θέση να γνωρίζει πως ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν θέλει να βιαστεί για να πάρει την τελική του απόφαση. Επίσης, αυτό που προέχει για τον ίδιο και το μετέφερε ουκ ολίγες φορές και στη διοίκηση είναι η (επιτακτική) ανάγκη όλοι οι άνθρωποι που εμπλέκονται στην ΚΑΕ και είναι σε διοικητικά πόστα, να γίνουν ομάδα. Αυτό θα πρέπει να είναι το πρώτο μέλημα του Άρη και αυτό θα πρέπει να αντιληφθεί και ο κόσμος, σύμφωνα με τα “πιστεύω” του Έλληνα τεχνικού.

Ο Αγγέλου επιβεβαιώνει ότι δεν έχει καμία πρόταση από κάποια άλλη ομάδα, εντός ή εκτός συνόρων. Δεν θεωρεί ότι πρέπει να υπάρχει βιασύνη για να κλείσει το θέμα του άμεσα, αλλά πρέπει να υπάρχει υπομονή, καθώς ούτως ή άλλως είναι πολύ νωρίς ακόμα για να προχωρήσει όχι μόνο ο Άρης, αλλά οποιαδήποτε ομάδα σε μεταγραφικές κινήσεις.

Το ότι υπάρχουν συζητήσεις και ότι “πέφτουν” νούμερα και ποσά στο τραπέζι είναι απόλυτα λογικό, αφού μιλάμε για διαπραγματεύσεις. Το ότι μπορεί να υπάρχει κάποια απόσταση είναι επίσης λογικό, αλλά γι’ αυτό γίνονται διαπραγματεύσεις, για να επιτευχθεί (ή όχι) μια “χρυσή τομή”. Σε αυτό ακριβώς το σημείο βρίσκονται οι “σχέσεις” Αγγέλου – διοίκησης και γι’ αυτό όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται τελικά να αναχωρήσει αύριο, όμως είναι πολύ πιθανό να έχει μια κουβέντα με τον πρόεδρο της ομάδας, Λευτέρη Αρβανίτη εκτός… πρωτοκόλλου, αν μπορεί να λεχθεί κάτι τέτοιο. Οι κίτρινοι θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να διατηρήσουν τον Αγγέλου στην τεχνική ηγεσία και προς αυτή τη κατεύθυνση κινούνται. Το αποτέλεσμα ουδείς το γνωρίζει σήμερα.

 

To Top