ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Υποσχέσεις στο… χιόνι από τον ΕΣΑΚΕ για τηλεοπτικά και ΚΕΔ! Δεν αντιδρά καμία ομάδα, ούτε ο Άρης!

Το μπάχαλο στον ΕΣΑΚΕ τελειωμό δεν έχει… Στις προτεινόμενες αλλαγές που ανακοίνωσε χθες το όργανο που υποτίθεται ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ομάδων – μελών του δεν υπάρχουν δύο βασικά ζητήματα: Κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών και αλλαγές στην ΚΕΔ. Και ουδεμία ομάδα ασκεί κριτική. Ούτε φυσικά ο Άρης…

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Στις 15 Μαϊου ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε:

“* Συμφώνησε για την επιστροφή στο καθεστώς κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και εξουσιοδότησε την ομάδα εργασίας για να διαμορφώσει το τελικό πλάνο ενεργειών για την σεζόν 2019-20.

* Συμφώνησε ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές στην διαιτησία ύστερα από διαβούλευση με τον Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης”.

Στις 4 Ιουνίου ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε:

“Στην σημερινή (4/6) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκε:

 * Να συγκροτηθεί επιτροπή από τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελο Γαλατσόπουλο και εκπροσώπους των ΚΑΕ Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, ΑΕΚ και Χολαργού για διερευνητικές συζητήσεις με τους αρμόδιους φορείς για την εφαρμογή της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από την επόμενη αγωνιστική χρονιά”.

Όσο είδατε εσείς την προσπάθεια για κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και όσο είδατε αλλαγές στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, άλλο τόσο την είδαν οι φίλαθλοι του μπάσκετ στον Βόρειο Πόλο.

Και δεν αντιδρά καμία ομάδα! Ούτε μία! Και φυσικά σε αυτή την ιστοσελίδα πρωτίστως ενδιαφέρει τι κάνει ο Άρης και ο Άρης δεν αντιδρά. Αλλά θα βγάζει ανακοινώσεις όταν θα σφαγιάζεται από Μάνους, Αναστόπουλους και Διαμαντήδες κι όταν τα τηλεοπτικά θα είναι κάτω από 150.000 ευρώ και δεσμευμένα για το Παλέ…

To Top