ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Υποσχέσεις ότι θα σταθεί ο αρωγός ο Δήμος στην ανακαίνιση του Χαριλάου

Υποσχέσεις για να σταθεί ο αρωγός ο Δήμος στην ανακαίνιση του Χαριλάου, με την ευκαιρία την παρουσία των εκπροσώπων 14 Κινέζικων επιχειρήσεων στην Θεσσαλονίκη, αλλά και το γήπεδο του Άρη.

Όπως τονίστηκε στην επίσημη ανακοίνωση αποφασίστηκε και υπογράφηκε η προώθηση κοινών δράσεων μεταξύ των αδελφοποιημένων Δήμων Θεσσαλονίκης και Dong Guan στους τομείς του τουρισμού, του αθλητισμού, του πολιτισμού και των ανταλλαγών νέων. Η υποστήριξη των κοινών επιχειρηματικών πρωτοβουλιών μεταξύ των δύο πόλεων. Η δημιουργία μόνιμου εκθεσιακού χώρου στην Θεσσαλονίκη στον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Επιχειρηματιών της Dong Guan (World Dong Guan Entrepreneurs Federation) για την περαιτέρω ενίσχυση των εξαγωγών της Dong Guan στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου.

Από κει και πέρα, οι άνθρωποι του Δήμου Θεσσαλονίκης ξεκαθάρισαν στις συζητήσεις που έγιναν παρουσία της Ειρήνης και του Θόδωρου Καρυπίδη ότι θα είναι σύμμαχοι του Άρη για την ανακαίνιση και την νέα κατασκευή του γηπέδου του Άρη. Αυτό ειπώθηκε σε πρώτη φάση και όπως σε κάθε τέτοια περίπτωση όλοι θα περιμένουν από κάθε πλευρά τις πράξεις.

To Top