Για τη νίκη-πρόκριση με το βλέμμα στην… Καβάλα (PRESSARIS-LIVE, 14:30)

Ημέρα Κυπέλλου η σημερινή (14:30) για τον Άρη που υποδέχεται στο “Κλ. Βικελίδης” τον Δωτιέα Αγιάς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Γ΄Εθνικής. Οι “κίτρινοι” στοχεύουν στη νίκη -όπως με κάθε αντίπαλο φέτος- παρότι ο θεσμός δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στον Άρη, παρά μόνο την ευκαιρία στον Πάουλο Κάμπος να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν τον έχουν στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος.

Ενόψει και του παιχνιδιού της Κυριακής με την Καβάλα στο “Ανθή Καραγιάννη” ο βραζιλιάνος τεχνικός θα προχωρήσει σε rotation στην αρχική ενδεκάδα, δίνοντας ανάσες σε αρκετούς βασικούς του παίκτες.

Η αρχική ενδεκάδα του Άρη θα διαφοροποιηθεί κατά τα 8/11 της, καθώς σε σχέση με τον παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης φανέλα βασικού θα διατηρήσουν μόνο οι Φερνάντες, Ρένια και Παπαδόπουλος που πιθανόν να αντικατασταθούν στη συνέχεια. Eκτός αποστολής έμειναν οι Προβατίδης και Καρατζιοβαλής για να ξεκουραστούν και οι τραυματίες Γκόλιας και Μαζουλουξής.

Βασικός θα ξεκινήσει ο Μάουρο Πόι που απουσίασε λόγω τιμωρίας από το παιχνίδι του πρωταθλήματος και ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης θα αποφασισθεί ο χρόνος συμμετοχής που θα του δοθεί.

Πιθανή ενδεκάδα Άρη: Μπαϊμάκης, Φερνάντες, Βασιλόπουλος, Λιόνης, Χουζούρης, Ντούνγκα, Παπαδόπουλος, Συμεωνίδης, Πόι, Ρένια και Σταυρόπουλος

Στον πάγκο: Μαντζάρης, Γιαννίτσης, Σουνάς, Λεμονής, Καπνίδης, Γκίνο, Χιντασέλι

Επαθλο για τον νικητή, αποτελεί η πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης, η οποία, πάντως, δεν παρουσιάζει το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

To Top