ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Υποχρέωση παικτών και τεχνικού τιμ να αλλάξουν άμεσα την εικόνα της ομάδας!

Σε ρυθμούς… Παναιτωλικού πλέον στον Άρη, με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας, να έχουν την υποχρέωση να μην μείνουν μόνο στα λόγια αλλά να περάσουν στην αντεπίθεση με πράξεις, δείχνοντας πως η φετινή ομάδα μπορεί να βγάλει αντίδραση, όταν έρχονται τα δύσκολα!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Τουλάχιστον, αυτό προέκυψε χθες από την προπόνηση. Ένα κλίμα προβληματισμού αλλά και αποφασιστικότητας για να γυρίσει η κατάσταση, αρχής γενομένης από το Σάββατο κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου.

Ο Σάββας Παντελίδης ξαφνιάστηκε δυσάρεστα με την εμφάνιση της ομάδας στο ματς με τον Ατρόμητο, ιδίως με την εικόνα του πρώτου μέρους. Όπως μετέφερε χαρακτηριστικά σε ανθρώπους της ομάδας θέλει να ψάξει τι φταίει για την κακή απόδοση, τονίζοντας συνοπτικά τα εξής: «Θα βρω τα αίτια και θα τα διορθώσω. Δεν πρόκειται να επαναληφθεί τέτοιο φαινόμενο».

Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν ο Παντελίδης προβληματίζεται πρωτίστως με την αφέλεια που παρουσιάζει η κιτρινόμαυρη ομάδα στο γήπεδο, κυρίως στο μεσοαμυντικό κομμάτι. Είναι ένα σημείο στο οποίο θέλει να κάνει παρεμβάσεις. Επιπλέον, θεωρεί προβληματική τη νοοτροπία μερικών παικτών, που δείχνουν να αργούν να προσαρμοστούν στην ελληνική πραγματικότητα.

Ο προπονητής του Άρη είχε ομιλία χθες το απόγευμα στα αποδυτήρια, θέλοντας να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές. Το μήνυμα ξεκάθαρο, υπογραμμίζοντας ότι “Είναι άδικο για εμάς και το σύλλογο γενικότερα να μπαίνουμε σε τέτοια ταλαιπωρία αδικώντας τους εαυτούς μας”.

“Κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο και είχαμε κακές στιγμές στο δεύτερο¨και αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα, τονίζοντας ότι: “Η λύση είναι μια.  Αντίδραση άμεση. Να δουλέψουμε σκληρά και διορθώσουμε τα λάθη μας και να νικήσουμε το Σάββατο . Η νίκη είναι αναγκαία για έναν πλέον ακόμη λόγο το Σάββατο μετά τα όσα έγιναν στο Περιστέρι κι πρέπει να το κάνουμε πράξη. Να πάρουμε το αίμα μας πίσω».

To Top