ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υποχρεωμένοι απέναντι σε όλους να εξαντλήσουν κάθε ελπίδα στον επαναληπτικό του Χαριλάου

Στο “Κλεάνθης Βικελίδης” την ερχόμενη Πέμπτη υπάρχει ένα ακόμα 9ολεπτο αγώνα και οι ποδοσφαιριστές του Άρη οφείλουν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα πρόκρισης που έχει απομείνει!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η χθεσινή εμφάνιση του Άρη και κυρίως τα παιδαριώδη λάθη του έδωσαν την ευκαιρία στην Μόλντε -που δεν… χαρίστηκε και τον τιμώρησε για κάθε ένα από αυτά- να είναι πλέον το απόλυτο φαβορί του ζευγαριού για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το 3-0 δεν είναι “ταφόπλακα” στις ελπίδες του Άρη, αλλά σε καμία των περιπτώσεων εύκολη υπόθεση. Τουναντίον, χρειάζεται πλέον ένα… ποδοσφαιρικό θαύμα.

Όσο όμως υπάρχουν ακόμα ελπίδες, όσες κι αν είναι αυτές, οι ποδοσφαιριστές του Άρη είναι υποχρεωμένοι να τις κυνηγήσουν στον επαναληπτικό του “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Αν αποχωρήσουν εν τέλει από την Ευρώπη να το κάνουν με ψηλά το κεφάλι όπως αρμόζει στον σύλλογο, τον κόσμο του, αλλά και στους ίδιους.

Καλούνται να βγάλουν ποδοσφαιρικό εγωισμό για το χθεσινό… δώρο τους στη Μόλντε και να δείξουν πως το χθεσινό τελικό αποτέλεσμα είναι πλασματικό και οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στη δική τους κακή βραδιά.

 

 

To Top