ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Υποχρεωμένος να γυρίσει σελίδα ο Άρης, “στροφή” στο κρίσιμο παιχνίδι με την Ουλμ

Ο Άρης είναι υποχρεωμένος να γυρίσει σελίδα και να στρέψει την προσοχή του στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ουλμ (22/11, 20:00), για την 8η αγωνιστική του EuroCup.

Οι κιτρινόμαυροι άφησαν πίσω τους την ήττα από τον ΠΑΟΚ και έχουν επικεντρωθεί στο παιχνίδι με τους πρωταθλητές Γερμανίας, που είναι πολύ σημαντικό για την μετέπειτα πορεία της ομάδας στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να παραμείνει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Η προετοιμασία-εξπρές θα ξεκινήσει σήμερα (20/11) και θα ολοκληρωθεί αύριο (21/11), με τον προπονητή του Άρη να μην υπολογίζει τον τραυματία Ίσμαελ Σανόγκο.

Σε ό,τι αφορά τον Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις αυτή την εβδομάδα με την υπόλοιπη ομάδα, μετά από 40 μέρες απουσίας, αλλά θεωρείται δύσκολο να βρίσκεται στη 12άδα για τον αγώνα με την Ουλμ και η επιστροφή του θα γίνει στα επόμενα ματς.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Υποχρεωμένος να γυρίσει σελίδα ο Άρης, στροφή σε Βόλο για την επιστροφή στις νίκες!

Η πολυτέλεια του χρόνου για να μείνει ο Άρης στα όσα έγιναν χθες στην Λαμία δεν υπάρχει, καθώς σε λίγα 24ωρα ακολουθεί νέα αναμέτρηση, για την 15η αγωνιστική της Super League.

Οι κιτρινόμαυροι υποδέχονται την Πέμπτη τον Βόλο στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και θέλουν πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να επιστρέψουν στα καλά αποτελέσματα και να μην διακινδυνέψουν ότι έχτισαν με κόπο στον πρώτο γύρο.

H πρώτη εκτός έδρας ήττα μετά από έξι αγώνες είναι γεγονός και μένει να φανεί πως θα αντιδράσουν οι παίκτες από εδώ και στο εξής, προκειμένου να κλείσει αυτή η άσχημη παρένθεση, που άνοιξε στο χθεσινό ματς.

Στόχος του Άρη από εδώ και στο εξής είναι να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να παραμείνει στην 2η θέση της βαθμολογίας, καθώς αυτή τη στιγμή είναι στο -6 από τον Ολυμπιακό, αλλά στο +1 από τον ΠΑΟΚ, το +5 από την ΑΕΚ και το +10 από τον Παναθηναϊκό.

To Top