ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υποχρεωμένος να δείξει τον καλό του εαυτό ο Άρης και να κλείσει με νίκη την χρονιά στο… σπίτι του! (PRESSARIS LIVE, 19:30)

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα (PRESSARIS, 19:30) τον Παναθηναϊκό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Μπορεί οι “κιτρινόμαυροι” να έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την έξοδό τους στην Ευρώπη, καθώς ο σημερινός αντίπαλος, Παναθηναϊκός, είναι πίσω βαθμολογικά στο -7, ωστόσο για το σημερινό ματς, κίνητρο υπάρχει! Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει να κερδίσει εντός έδρας ντέρμπι, από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν και νίκησε με 1-0 τον ΠΑΟΚ. Επομένως, σήμερα η νίκη είναι μονόδρομος, ώστε να “χρυσώσει” το χάπι, στο τελευταίο εντός έδρας ματς.

Ο Άκης Μάντζιος έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του για το σημερινό ματς, πλην των Κώστα Μήτρογλου και Νικόλα Ιωάννου. Ο πρώτος δεν συμμετείχε στο χθεσινό προπονητικό πρόγραμμα λόγω στομαχικών διαταραχών, ενώ ο δεύτερος λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Για πρώτη φορά φέτος, θέση στην αποστολή έχει και ο Λερίν Ντουάρτε, ο οποίος ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του μετά τον περσινό του τραυματισμό (ρήξη χιαστού).

Η αποστολή:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Ροζ, Σάσα, Μαντσίνι, Ματίγια, Γκάνεα, Σάντε Σίλβα, Σούντγκρεν, Μπρούνο, Μπεναλουάν, Ντουάρτε, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μαρτίνης.

Ο Ίστβαν Βαντ από την Ουγγαρία ορίστηκε από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ και την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο 41χρονος Ούγγρος διεθνής από το 2007 διαιτητής θα έχει βοηθούς τους Ίστβαν Άλμπερτ επίσης από την Ουγγαρία και τον Έλληνα, Θόδωρο Γεωργίου. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), στο VAR θα είναι ο Πορτογάλος Τιάγκο Μαρτίνς και AVAR ο Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας). Παρατηρητής διαιτησίας στο παιχνίδι ορίστηκε ο Μανώλης Τάπατζης (Θράκης).

 

To Top