Υποχρεωμένος να κάνει το καθήκον του! Το “τελειώνει” από νωρίς στην Ελευθερούπολη (PRESSARIS-Αποστολή, 17:00) και… περιμένει!

Οι κόποι μίας χρονιάς και το μέλλον του συλλόγου κρίνονται σήμερα, στην 30η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος-“Γολγοθά” της Γ΄Εθνικής με τον Άρη να φιλοξενείται στην Ελευθερούπολη, αναμένοντας τα… λυτρωτικά νέα από τις Σέρρες! Εκεί όπου έχει εναποθέσει στην Δόξα Δράμας την τελευταία του ελπίδα για την κατάληψη της πρώτης θέσης και της απευθείας ανόδου στη Φούτμπολ Λιγκ…

Ο Άρης είναι υποχρεωμένος να κερδίσει τον Ορφέα, ώστε να εκμεταλλευτεί πιθανή γκέλα του Πανσερραϊκού για να είναι αυτός που θα κόψει πρώτος στο τέλος το νήμα.

Ζητούμενο η ηρεμία, η αυτοσυγκέντρωση σε όλο το 90λεπτο και το νικηφόρο αποτέλεσμα.Το άγχος θα είναι δεδομένο για τους παίκτες του Άρη που θα κληθούν να “κλειδώσουν” από νωρίς τη νίκη, αφήνοντας στην άκρη την εξέλιξη και την τελική έκβαση του παιχνιδιού στις Σέρρες.

Προβλήματα για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη υπάρχουν, ωστόσο δεν είναι ικανά για να προβληματίσουν και να… εκτροχιάσουν την ομάδα από τον σημερινό της στόχο, που δεν είναι άλλος από την επίτευξη της 10ης σερί νίκης. Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Γεωργιάδης-Καλογέρης, ο Λιόλιος που χτύπησε (διάταση στον έξω πλάγιο σύνδεσμο) στην προπόνηση της Παρασκευής και ο Μάριος Παπαδόπουλος που δεν ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του.

Πιθανή ενδεκάδα: Φυσέκης, Γκόλιας, Σαμαράς, Λιόνης, Φερνάντες, Σανιά, Σουνάς, Ν΄Λουντούλου, Νάκας, Καπνίδης, Πόι

Στον πάγκο: Mπαϊμάκης, Σταυρόπουλος, Λεμονής, Ντούνγκα, Χιντασέλι, Βασιλόπουλος, Κωνσταντινίδης

To Top